search
'Sex and the City' krijgt een remake op Netflix
Series / Nieuws

'Sex and the City' krijgt een remake op Netflix

De iconische serie 'Sex and the City' krijgt binnenkort een (Spaanse) remake op Netflix...

Geoffrey Ketels
Fans van Sex and the City opgelet! Binnenkort verschijnt op Netflix namelijk de Spaanse remake Valeria!

Tot op vandaag zijn er ongelofelijk veel mensen (oké vooral vrouwen dan) die maar niet genoeg kunnen krijgen van de iconische reeks Sex and the City. Herhalingen zijn best leuk om te kijken, maar op een bepaald ogenblik heb je ze toch wel echt gezien..., maar dan is er weer een nieuwe reeks om mee te beginnen! Binnenkort verschijnt op Netflix namelijk de Spaanse remake van de serie Valeria!

Writer's Block
Valeria vertelt het verhaal van de schrijfster (hoe kan het ook anders) Valeria en haar drie hartsvriendinnen. Het huwelijk van Valeria met haar man loopt niet bepaald gesmeerd en ook de band met haar vriendinnen blijkt sterk verwaterd te zijn. Omwille van deze reden beslist ze op een bepaald ogenblik om het roer volledig om te gaan gooien. Dit niet alleen met het doel om haar nieuwe vriendinnen vaker te zien, maar ook om weer wat nieuwe inspiratie op te kunnen doen.

De populariteit van andere Spaanstalige series op Netflix zoals onder meer La Casa de Papel, Élite en Vis a Vis hebben er in ieder geval duidelijk voor gezorgd dat Netflix nog meer de Spaanse kaart wil gaan trekken.

Wordt ook Valeria een groot succes? We gaan het met z'n allen kunnen volgen vanaf 8 mei op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen