search
Nieuw op Netflix: Liefde en lust in 'Too Hot to Handle'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Liefde en lust in 'Too Hot to Handle'

De opvolger van datingshow 'Love is Blind' is vanaf nu op Netflix te bekijken!

Geoffrey Ketels
Enkele dagen geleden, meer bepaald op 17 april verscheen op Netflix het nieuwe liefdesexperiment Too Hot to Handle. Kan ze het succes van Love is Blind evenaren?

Netflix heeft met Too Hot to Handle duidelijk niet gekozen voor een alledaagse datingshow, in tegendeel. In de reeks volgen we namelijk tien knappe vrijgezelle dames en heren die zich (zoals Netflix het zelf heeft omschreven) aan de oever van het paradijs bevinden.

Uiteraard nemen de singles niet zomaar deel aan de datingshow. Er is dan ook een indrukwekkende prijzenpot te winnen van zomaar even 100.000 dollar. Dit bedrag in de wacht slepen zal echter zeker niet zonder slag of stoot gebeuren...

Lust en liefde
Het draait in Too Hot to Handle uiteraard niet alleen om liefde, maar ook om lust. Het prijzengeld van 100.000 dollar kan namelijk uiteindelijk behoorlijk gaan afnemen. Voor elke aanraking, knuffel of kus die wordt gegeven wordt er namelijk een bepaald bedrag afgetrokken. Het is dan ook nog maar zeer de vraag hoeveel de prijzenpot uiteindelijk zal gaan bedragen.

Ben jij ook wel benieuwd naar dit nieuwe datingexperiment? Of twijfel je nog of deze serie wel iets is voor jou? Bekijk dan nog even de onderstaande trailer of ga meteen de acht afleveringen bekijken op Netflix!

Aanbevolen artikelen