search
Deze topseries komen in mei naar Netflix
Series / Streaming-diensten

Deze topseries komen in mei naar Netflix

Netflix voegt weer heel veel nieuwe series toe in de komende maand! Check gauw ons artikel.

Er verschijnt zoals gebruikelijk weer veel nieuws op Netflix. Vandaag kunnen we je precies vertellen wat je de komende weken allemaal aan series mag verwachten.

1 mei


Into the Night: De passagiers en bemanning van een gekaapte nachtvlucht hebben het moeilijk als een mysterieuze zonnestorm voor chaos zorgt op het aardoppervlak.
Hollywood: In het Hollywood van vlak na de Tweede Wereldoorlog, doet een groep aspirerend acteurs en filmregisseurs alles wat ze maar moeten doen om hun dromen uit te laten komen.
Nijntje seizoen 1: Nijntje en haar vriendjes beleven avonturen in deze serie voor de kids!


6 mei


Workin' Moms seizoen 4: het gaat vier moeders niet heel gemakkelijk af om kinderen op te voeden. In het hedendaagse Toronto worstelen ze met alle uitdagingen die komen kijken bij het ouderschap.


8 mei


The Eddy: een jazzclub midden in het multiculturele Parijs loopt gevaar in deze muzikale dramaserie van Damien Chazelle, die ook La La Land regisseerde.
Dead to Me seizoen 2: een heetgeblakerde weduwe zoekt degene die haar echtgenoot doodreed en vervolgens wegvluchtte. Als ze bevriend raakt met een excentrieke optimist, blijkt die niet helemaal te zijn wie ze dacht.


15 mei


White Lines: Zoe Walker laat haar rustige leventje achter zich om te onderzoeken waarom haar broer verdween. Die zoektocht leidt haar al snel op een gevaarlijk pad.


23 mei


Dynasty seizoen 3: de families Carrington en Colby vechten over hun fortuin en hun kinderen.


29 mei


Space Force: een komedieserie over de mensen die een nieuwe tak van het Amerikaanse leger moeten opzetten: Space Force.
Queen of the South: seizoen 4: Naar de bestseller van Arturo PĂ©rez-Reverte, waarop ook La Reina del Sur uit 2011, met Kate del Castillo, is gebaseerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen