Nieuw op Netflix: 'After Life' seizoen 2 zwarte humor met Ricky Gervais als verwarde weduwnaar

Nieuw op Netflix: 'After Life' seizoen 2

Het tweede seizoen van 'After Life' is vanaf 24 april 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 23 april 2020 om 15:30

Goed nieuws voor fans van de serie After Life! Vanaf morgen, vrijdag 24 april 2020 is op Netflix namelijk het tweede seizoen te bekijken!
De serie After Life is een productie van Ricky Gervais waarin hij ook zelf de hoofdrol speelt. Gervais kruipt in de reeks in de huid van Tony, een weduwnaar welke de zin in het leven kwijt is. Het enige wat hem nog recht houdt is zijn trouwe viervoeter. Ondertussen houdt Tony zich vast aan de enige superkracht waarover hij beschikt, namelijk geen schrik meer hebben voor de dood.

6 nieuwe afleveringen
Het tweede seizoen van de serie After Life zal bestaan uit zes gloednieuwe afleveringen en staat in één keer volledig online vanaf morgen, vrijdag 24 april 2020. In het tweede seizoen volgen we uiteraard opnieuw Tony die nu alles in het werk stelt om zijn leven terug op de rails te krijgen. Hij wil in het bijzonder een betere vriend vormen voor de mensen om hem heen.

Het eerste seizoen van After Life werd werkelijk uitstekend onthaald. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB is dan ook een score terug te vinden van 8,4/10.

Ben jij ook benieuwd naar het tweede seizoen van After Life? Bekijk dan nu alvast de onderstaande trailer of wacht tot morgen, vrijdag 24 april 2020 om meteen aan de slag te kunnen gaan met het volledige tweede seizoen van deze reeks op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: After Life, serie, Netflix, series

Populair nieuws