Komt er nog wel een 'Lizzie McGuire'-revival op Disney+?

Komt er nog wel een 'Lizzie McGuire'-revival?

Er wordt veel gesproken tussen cast en crew de fans maken zich zorgen.

Jim Pedd, 23 april 2020 om 15:26

Actrice Hilary Duff laat weten dat er nog hard gewerkt wordt aan de reboot van Lizzie McGuire. De opnames liggen natuurlijk stil, maar waren al stilgelegd voor de coronacrisis.
Er wordt veel gesproken tussen cast en crew. Kleine details zorgen soms voor bange fans. Bijvoorbeeld toen Disney en de showrunner elkaar niet meer in de ogen konden kijken en besloten werd zonder elkaar verder te gaan.

Lees ook: Disney+: Fans dolblij met nieuwe 'Lizzie McGuire'!

Veel gesprekken
Duff, hoofdrolspeelster, laat weten aan Cosmopolitan: “Ik spreek het team elke week. Er vonden opnames plaats, maar toen werd alles stilgelegd. En nu zoeken we uit of dit er nog kan komen. Maar er waren plannen voor veel mensen in de serie. Dus ik weet het allemaal niet zo goed.”

Lees ook: Alle oorspronkelijke castleden terug voor de nieuwe 'Lizzie McGuire'

Wat er ook gebeurt, als de reboot er komt, moet het wel goed zijn. Duff wil per se dat fans zich herkennen in de oudere Lizzie. “Lizzie wordt 30 en weet je, ze was ooit ieders beste vriend en we zagen haar op veel belangrijke momenten, en de kijker dus ook op belangrijke momenten in zijn of haar eigen leven. Dus het moet kloppen met hoe die kijkers zich nu voelen nu zij ook 30 worden.”

Bron: CP

Lees meer over: Lizzie McGuire, Hilary Duff, Disney Plus

Informatie over de serie: Lizzie McGuire

Populair nieuws