'Star Trek: Picard' brengt meer helden terug naar tweede seizoen

'Star Trek: Picard' brengt meer helden terug

Het tweede seizoen zit straks vol met andere oude bekenden uit Star Trek: The Next Generation.

Jim Pedd, 24 april 2020 om 12:22

Er zullen meer acteurs uit Star Trek: The Next Generation te zien zijn in Star Trek: Picard. Dat vertelt acteur Jonathan Frakes tijdens een recent interview over de toekomst van de serie rond Jean-Luc Picard.
Frakes weet zeker dat meer oude bekenden terugkeren. “Ik neem aan dat ik weer afleveringen mag regisseren en ik weet ook zeker dat je er vanuit kan gaan dat er meer leden van Next Gen terugkeren, want volgens mij ging de Nepethe-test erg goed,” vertelde Frakes.

Lees ook: William Riker terug voor meer 'Star Trek'?

Behoefte aan
Nepethe was een aflevering van de serie waarin oude personages terugkeerden. Volgens Frakes deed men dat om te kijken of daar wel genoeg interesse in was. “Ik denk dat het was om te kijken hoeveel interesse erin was. Ik denk dat ze dat vermoeden wel hadden, maar dat ze ook wilden kijken of er een manier zou zijn om mensen op creatieve wijze terug te brengen,” ging Frakes verder.

Lees ook: Keert Q in een nieuw jasje terug in de 'Star Trek'-franchise?

“Ik ben blij dat wij niet terugkeerden op de Titan, maar op een andere plek in het universum gevonden werden. Er waren 33 jaar verstreken. Hoe Picard veranderd is, en ook Riker, Troi en Seven.”

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS all Access, Jonathan Frakes

Populair nieuws