search
Stevige kritiek op Netflix-datingshow 'Too Hot To Handle'
Series / Nieuws

Stevige kritiek op Netflix-datingshow 'Too Hot To Handle'

De reeks is volgens velen ongeïnspireerd en mist ook maar enige vorm van diepgang...

Geoffrey Ketels
Netflix lanceerde, vooral door het succes van Love is Blind in sneltempo een nieuwe datingshow genaamd Too Hot To Handle. Deze reeks lijkt echter op alle vlakken de wind van voren te krijgen...

Het concept waarmee de nieuwe reeks uitpakte was behoorlijk uniek. Deelnemers aan het programma konden een bedrag van 100.000 dollar winnen, maar daar moesten ze wel behoorlijk wat voor opofferen. Lichamelijk contact was dan ook slechts in beperkte mate toegestaan.

Een zoen bracht een kostprijs van 3000 dollar met zich mee terwijl andere lichamelijke activiteiten de prijzenpot al snel behoorlijk deden afnemen. Opvallend, alle deelnemers leken elkaar wel wat lichamelijk contact te gunnen waardoor er al snel niet veel meer over bleef van die o zo mooie prijzenpot.

Compleet mislukt
Netflix staat er om bekend in de praktijk uitstekend geschikt te zijn om bepaalde taboe onderwerpen aan te kaarten en uit de wereld te helpen. In de show vindt er dan ook een potje bondage plaats en ook het schilderen van de vulva is één van de opdrachten.

Al deze verschillende zaken missen echter zoveel diepgang en de show lijkt zo snel afgeraffeld te zijn dat fans dit maar weinig kunnen smaken. Ook op gespecialiseerde websites zoals IMDB liegen de scores er bovendien niet om. Daar haalt Too Hot To Handle op moment van schrijven een score van een povere 4,5/10.

Het idee achter Too Hot To Handle was er zeker één die succesvol had kunnen zijn. Echter, wanneer het concept is lichamelijk contact zo veel mogelijk te beperken met als doel om 100.000 dollar te winnen en al snel duidelijk wordt dat niemand ook maar een zier om de dollars geeft verdwijnt dit concept uiteraard al snel als sneeuw voor de zon...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen