search

Ons nieuws van vrijdag 24 april 2020

'Star Trek: Picard' brengt meer helden terug naar tweede seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt meer helden terug naar tweede seizoen

Het tweede seizoen zit straks vol met andere oude bekenden uit Star Trek: The Next Generation.

Er zullen meer acteurs uit Star Trek: The Next Generation te zien zijn in Star Trek: Picard. Dat vertelt acteur Jonathan Frakes tijdens een recent interview over de toekomst van de serie rond Jean-Luc Picard.

Frakes weet zeker dat meer oude bekenden terugkeren. "Ik neem aan dat ik weer afleveringen mag regisseren en ik weet ook zeker dat je er vanuit kan gaan dat er meer leden van Next Gen terugkeren, want volgens mij ging de Nepethe-test erg goed," vertelde Frakes.

Lees ook: William Riker terug voor meer 'Star Trek'?

Behoefte aan
Nepethe was een aflevering van de serie waarin oude personages terugkeerden. Volgens Frakes deed men dat om te kijken of daar wel genoeg interesse in was. "Ik denk dat het was om te kijken hoeveel interesse erin was. Ik denk dat ze dat vermoeden wel hadden, maar dat ze ook wilden kijken of er een manier zou zijn om mensen op creatieve wijze terug te brengen," ging Frakes verder.

Lees ook: Keert Q in een nieuw jasje terug in de 'Star Trek'-franchise?

"Ik ben blij dat wij niet terugkeerden op de Titan, maar op een andere plek in het universum gevonden werden. Er waren 33 jaar verstreken. Hoe Picard veranderd is, en ook Riker, Troi en Seven."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarische trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 5
Series / Trailer

Hilarische trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 5

Dit nieuwe seizoen is weer van start gegaan en in dat kader is er nu een gave trailer!

Legends of Tomorrow is weer terug. Vandaag is er dan ook een trailer vrijgegeven voor de tweede helft van het vijfde seizoen van de serie van The CW. De trailer begint met een gave verwijzing naar Star Trek.

Dit vijfde seizoen zijn de Legends of Tomorrow ineens beroemd geworden. Iedereen houdt heel erg van de aandacht die ze ineens krijgen, op Sara na. Als er een vreemde nieuwe gebeurtenis plaatsvindt in de tijdlijn, moeten de Legends weer een paar spannende missies ondernemen.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' neemt controversieel afscheid van hoofdpersoon

Legends of Tomorrow
De serie wordt nog gemaakt door Phil Klemmer en Keto Shimizu, die als showrunners dienst doen. Dit seizoen nemen we afscheid van twee hoofdpersonen: Ray Palmer a.k.a. The Atom en van Nora Darhk, die we pas net te zien kregen dit nieuwe seizoen. Palmer verdwijnt ondanks dat acteur Brandon Routh graag was aangebleven.

Lees ook: 'Arrowverse' en 'Supernatural' cross-over in nieuwe aflevering 'Legends of Tomorrow'!

De serie is wekelijks op maandagen te zien op de Amerikaanse televisiezender The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot offer voor Team Flash in 'The Flash' op komst
Series / Nieuws

Groot offer voor Team Flash in 'The Flash' op komst

Het ziet er niet heel goed uit voor Team Flash in dit nieuwe seizoen, nu de Crisis on Infinite Earths voorbij is.

Er zit een groot offer aan te komen in The Flash. Sinds Crisis on Infinite Earths bestaat de Speed Force niet meer. En dus gebruikt Barry Allen krachten die op gaan raken.

Acteur Grant Gustin vertelt tijdens een interview over het zesde seizoen dat Barry straks geen krachten meer heeft. Tenzij Team Flash een groot offer brengt en ervoor zorgt dat de Speed Force herstelt wordt.

Lees ook: Bekijk hier een zwarte versie van het pak van 'The Flash'

Krachten terug
"Barry zal de Speed Gauge gebruiken, die door Cisco en Caitlin ontwikkeld is om te meten hoeveel energie hij verbruikt, en om te zien dat hij zijn snelheid niet verspilt. Maar in de tussentijd moet de kunstmatige Speed Force sneller gemaakt worden dan tot nu toe lukt," aldus Gustin. "Uiteindelijk zal er een behoorlijk groot offer gebracht moeten worden door het team, om de boel aan het werken te krijgen."

Lees ook: Deze helden zaten ook bijna in Crisis on Infinite Earths

Wat dat offer gaat zijn is maar de vraag. Wel weten we dat het gerucht gaat dat er problemen zijn voor Joe West in dit zesde seizoen. Het is nu afwachten wat er precies aan de hand is!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
AMC was enorm goedkoop met 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

AMC was enorm goedkoop met 'The Walking Dead'

De eerste seizoenen kreeg niemand fatsoenlijk betaald bij de serie van televisiezender AMC.

"Niemand kreeg geld" tijdens de eerste vier seizoenen van AMC's The Walking Dead. Dat stelt acteur Michael Rooker, die te zien was als Merle in de serie.

Merle kwam in het derde seizoen van de zombieserie om het leven. Volgens Rooker gebeurde dat, omdat AMC "erg goedkoop" was en weigerde de betaling aan hem te verhogen. Merle was helemaal niet veel te zien in de serie.

Lees ook: Dit is de meest gore aflevering van 'The Walking Dead'

Merle in The Walking Dead
Merle was in slechts twee van de zes afleveringen in het eerste seizoen te zien. Vervolgens was hij kort te zien in het tweede seizoen in een hallucinatie van zijn broer Daryl en in het derde seizoen was hij in bijna elke aflevering te zien. Tot de Governor hem doodde in de op een na laatste aflevering.

Lees ook: Finale 'The Walking Dead' brengt Negan vs. Beta!!

"Waren ze goedkoop? Zeker waren ze dat," vertelde Rooker. "Kom op, meen je dit serieus? Niemand kreeg geld bij die eerste drie, vier seizoenen. En we maakten echt iets goeds. We werkten enorm hard en maakten die serie. Maar niemand kreeg echt goed betaald."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit gebeurt er met afgehakte hoofden uit 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Dit gebeurt er met afgehakte hoofden uit 'The Walking Dead'

Altijd al benieuwd geweest wat er met de hoofden van zombies in The Walking Dead gebeurt?

The Walking Dead-producent Greg Nicotero laat zien dat het afgehakte hoofd van Alpha nu aan zijn poort hangt. In de serie zijn regelmatig hoofden van zombies en personages afgehakt en die blijken een bijzonder lot te hebben.

Het gebeurt eigenlijk vrij vaak dat in The Walking Dead iemands hoofd uiteindelijk diens nek verlaat. Nu weten we wat er met sommige van die hoofden gebeurt. Nicotero plaatste onderstaand bericht op Instagram, met een duidelijke boodschap.

Lees ook: Peperdure rechtszaken rond 'The Walking Dead' gaan door

Afgehakte hoofden
"We versieren de poort bij mijn huis! Zo jagen we dat virus wel weg. En mocht je nieuwsgierig zijn: 1. Alpha, 2. Het fietsmeisje. 3. De vrouwelijke Walker die Carl doodt in ep 301 EN een van de hoofden van de Governor in de vissenkom. 4. 1 huisdier van Michonne. 5. Ben Gardner Governor hoofd uit de vissenkom. 6. Michonne's huisdier 2."

Lees ook: Keert dit personage terug in 'The Walking Dead'?

Zo weet je dus wat er allemaal gebeurt met de afgehakte hoofden in de serie!
Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Netflix Original zal populairder zijn dan knaller 'Tiger King'
Series / Nieuws

Deze Netflix Original zal populairder zijn dan knaller 'Tiger King'

Netflix denkt dat deze serie uiteindelijk nog veel beter bekeken zal worden dan Tiger King.

Netflix Original Tiger King doet het uiterst goed. Zo goed dat er maar liefst 64 miljoen gebruikers hebben gekeken in de eerste vier weken dat de serie te zien was. Maar Netflix denkt dat er een serie is die snel nog beter bekeken is.

La Casa de Papel, dat sinds 3 april een vierde seizoen heeft, bereikt volgens Netflix in dezelfde periode 65 miljoen gebruikers. Dat zou betekenen dat de Spaanse serie over een groep bankrovers, nog populairder is dan de bizarre documentaireserie.

Lees ook: 'La Casa de Papel': waarom moest dit personage dood?

Top 10 positie
La Casa de Papel is een Spaanstalige serie die sinds de show op 4 april te zien is, al in de top tien meest populaire series staat. Dat staat de show nu al zo'n vijftien dagen, waarmee het mogelijk uiteindelijk populairder zal blijken dan de hippe televisieserie.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'La Casa de Papel' seizoen 4

La Casa de Papel was ooit te zien op Spaanse televisie, voordat Netflix hem in de zomer van 2018 aankocht. Daar werd de serie al snel erg populair en besloot Netflix nog eens twee seizoenen te maken. Nu is er een vierde seizoen en is het wachten op nog een nieuwe reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel ontslaat belangrijke mensen omdat het niet goed gaat
Series / Nieuws

Marvel ontslaat belangrijke mensen omdat het niet goed gaat

Marvel Studios heeft twee van zijn showrunners ontslagen door de huidige coronacrisis.

Marvel heeft zijn deals met Steve Lightfoot en Paul Zbyszewski gecancelled. Dat meldt The Hollywood Reporter, waarmee het coronavirus voor het eerst merkbaar effect heeft op hoe het gaat binnen Marvel Studios.

Lightfoot was de showrunner van de eerste twee seizoenen van The Punisher. Die serie werd een jaar geleden gecancelled door Netflix. Zbyszewski werkte aan de serie Hellstrom voor Hulu, waarvan de opnames afgerond waren voordat de lockdown begon. Hij werkt wel nog mee aan de post-productie van dit seizoen.

Lees ook: Gave crossover op komst naar 'Agents of SHIELD'!

Einde aan een tijdperk
Beide showrunners werkten al langer samen met Marvel. Zbyszewski het langst, zo begon hij zeven jaar geleden met werken voor Marvel aan de serie Agents of SHIELD. Voor Lightfoot geldt dat hij sinds een jaar of drie een deal heeft met Marvel.

Lees ook: Laatste seizoen 'Marvel's Agents of SHIELD' verschijnt snel

Ondertussen zijn de effecten van het coronavirus steeds sterker te voelen, ook bij Marvel. Alle films zijn uitgesteld en er wordt nu ook gekeken naar de releasedata van alle series die gemaakt worden voor Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Star Wars serie 'Disney Gallery: The Mandalorian'
Series / Nieuws

Eerste trailer Star Wars serie 'Disney Gallery: The Mandalorian'

De eerste trailer van 'Disney Gallery: The Mandalorian' laat onder andere een bijzonder onderonsje tussen Werner Herzog en Baby Yoda zien.

Star Wars fans opgelet! Er is een eerste trailer van de nieuwe documentaireserie over het maakproces achter Star Wars. De trailer geeft al enkele inzichten over hoe ongelofelijk veel werk er in het maken van The Mandalorian heeft gezeten.

In de documentairereeks nodigt Jon Favreau elke keer andere mensen uit om een rondetafelgesprek met acteurs, regisseurs en crewleden te hebben. Dit geeft een zeer goed inkijkje van hoeveel werk er in de serie heeft gezeten.

Lees ook: Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Volgende seizoenen The Mandalorian
In de trailer is onder andere te zien hoe bekend regisseur Werner Herzog een onderonsje heeft met Baby Yoda. Verder bestaat de trailer grotendeels uit discussies over het maakproces met regisseurs als Taika Waititi.

Ondertussen werd bekend dat er ook sowieso een derde seizoen van de geprezen Star Wars serie komt. Voor nu is deze documentaireserie echter waar de Mandalorian fans het mee moeten doen. De serie bestaat uit acht afleveringen die vanaf 4 mei elke week te zien zijn op Disney+.



Lees ook: Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt een derde seizoen op Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Must-see docu 'Absurd Planet'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Must-see docu 'Absurd Planet'

Deze nieuwe docuserie is er eentje die iedereen eigenlijk gezien moet hebben...

Geoffrey Ketels
Er zijn op Netflix menig aantal docuseries terug te vinden, maar Absurd Planet is wellicht de meest bijzondere van allemaal.

Hoe kan je de wereld en dan vooral het leven van enkele van de meest bijzondere levens op deze planeet op een leuke en verrassende manier in beeld brengen? Door een docuserie te maken als Absurd Planet!

Verrassend grappig
Het merendeel van de docuseries die op Netflix worden geplaatst zijn behoorlijk serieus. Ze zijn informatief, maar laten vaak weinig ruimte voor een echt ontspanningselement. Dat geldt helemaal niet voor Absurd Planet. Deze docuserie is duidelijk geproduceerd met in het achterhoofd het creëren van een leuke, waardevolle docuserie met een knipoog.

De cast van deze reeks? Die bestaat uit een combinatie van rare dieren en Moeder Natuur. Zij nemen je graag mee op ontdekkingsreis doorheen de wondere wereld die we onze planeet mogen noemen.

Ben jij ook wel benieuwd naar deze docuserie? Dan kan je twee dingen doen! Je kan eerst even de onderstaande trailer bekijken of je kan meteen een duik nemen in de wondere wereld van Absurd Planet op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Pokémon Journeys: The Series' komt naar Netflix!
Series / Nieuws

'Pokémon Journeys: The Series' komt naar Netflix!

Bij goed nieuws hoort ook een gloednieuwe trailer van de 'Pokémon' serie.

Het drieëntwintigste seizoen van de geliefde animatieserie komt naar Netflix. Het is alleen nog niet bekend of deze ook in Nederland op Netflix te zien zal zijn.

De eerste twaalf afleveringen van het meest recente seizoen van Pokémon verschijnen in de Verenigde Staten op 12 juni op Netflix. Meerdere afleveringen worden daarna elke drie maanden nieuw toegevoegd.

Lees ook: Ash Ketchum na 22 jaar eindelijk 'Pokémon'-kampioen!

Gloednieuwe trailer
In Pokémon Journeys: The Series heeft Ash een geheel nieuw plan; de wereld zien! Ash, Pikachu en hun bekende vrienden reizen dan ook de hele Pokémon wereld over in deze serie.

Bij deze bekendmaking hoort natuurlijk ook een gloednieuwe trailer. Deze is hieronder te bekijken.



Lees ook: Gerucht: einde aan verhaal Ash in 'Pokemon'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.