Wat brengt het derde seizoen van 'Star Trek: Discovery'?

Wat brengt het 3e seizoen van Star Trek: Discovery

We horen wat meer over de richting van het derde en totaal andere seizoen van de revivalserie.

Jim Pedd, 26 april 2020 om 11:04

Ergens een dezer maanden wordt het derde seizoen van Star Trek: Discovery gelanceerd. De serie wordt volgens Jonathan Frakes heel bijzonder in het nieuwe seizoen. Hij weet namelijk wat er komen gaat.
ComicBook sprak met Frakes en hij vertelde dat de serie echt heel anders wordt in het nieuwe seizoen. “Discovery draait natuurlijk vooral om het personage van Sonequa. Aan het eind van het tweede seizoen sprongen we geloof ik 930 jaar vooruit. Michael Burnham heeft een nieuwe kern gevonden, en een nieuwe partner-in-crime,” begon Frakes.

Lees ook: Het lijkt erop dat we weten wanneer 'Star Trek: Discovery ' verder zal gaan!

Andere stijl
De serie krijgt dit nieuwe seizoen een andere stijl dan we tot nu toe kenden. “De serie heeft een heel nieuwe stijl en is minder gedreven door de pijn en schuld uit haar verleden, en draait nu meer om de magische hereniging van de bemanning van de Discovery en de plek waar zij beland is.”

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt een film!

Ze zullen dus misschien niet meteen weer samen zijn, Michael Burnham en de crew. “Wie weet waar ze heen ging als de Red Angel. Dus dat die twee zaken weer samenkomen, is heel erg het thema van dit seizoen. En hoe dankbaar iedereen is, en wat er komen gaat. Het brengt ons veel actie en avontuur en minder pijn.”

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Sonequa Martin Green, Jonathan Frakes

Populair nieuws