search
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat meer epische lichtzwaardactie
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat meer epische lichtzwaardactie

Het tweede seizoen van de Star Wars-serie van Disney+ brengt ons meer epische actie.

Het tweede seizoen van Disney+-serie The Mandalorian komt in de loop van oktober online. De opnames werden al afgerond nog voordat de coronacrisis begon, dus het zou goed kunnen dat die streefmaand daadwerkelijk gehaald wordt.

Vandaag vertelt acteur Giancarlo Esposito over zijn personage. Hij speelt de schurk Moff Gideon, die we aan het einde van het seizoen zagen ontsnappen uit een brandende TIE Fighter. Hij bleek daaruit te kunnen ontsnappen met behulp van de Darksaber, een iconisch wapen uit de franchise.

Epische actie
"Ik hoop dat ze me niet pakken, maar misschien vinden ze het niet erg," leidde Esposito zijn statement in. "Ik heb twee, drie, soms wel 3,5 Darksabers kapot weten te maken de afgelopen tijd. De mannen die over props gaan, zij zeggen dat ze me echt geweldig vinden, maar zeggen wel: 'Man, jij gaat er ook helemaal voor! We hebben er nog maar eentje.'"

Dat komt volgens Esposito omdat er epische actie in de serie zit. Daarvoor gebruikt hij dus het lichtzwaard van de Mandalorians, dat erg belangrijk is voor deze krijgers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen