De nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd

Videoland zette deze topseries nieuw online!

Welke series kan je nu nieuw streamen op Videoland? Check gauw dit artikel!

Jim Pedd, 28 april 2020 om 11:19

Er verscheen ontzettend veel nieuwe content op Videoland. We zetten vandaag eerst de nieuwe seizoenen en vervolgens de nieuwe afleveringen op een rij. Ga er maar voor zitten, want het is ontzettend veel!
Allereerst is er de serie Miracle Workers. God is van plan de Aarde te vernietigen. Twee engelen besluiten daarop hun baas ervan te overtuigen de mensheid te redden. Daarvoor moeten ze een wonder zien te voltrekken: twee mensen verliefd laten worden.

Ook nieuw is The Preppy Murder: Death in Central Perk, die kijkt naar de mysterieuze dood van Jennifer Levin in Central Park. Dat gebeurt in deze vijfdelige miniserie middels exclusieve interviews en nooit eerder vertoond archiefmateriaal.

Nieuwe afleveringen
Hier zit de bulk van de nieuwe content van Videoland. Het gaat eigenlijk alleen om materiaal dat al op RTL-televisiezenders te zien was.

The Blacklist S07E08: Red en Liz proberen allerlei misdrijven op te lossen.
Nancy Drew S01E12: Nancy Drew heeft zo haar plannen na haar tijd op de middelbare school, maar alles loopt anders als ze een bovennatuurlijk moordmysterie op het spoort komt.
Lego Masters S01E02: Acht duo's worden uitgedaagd met bijzondere LEGO-opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uur moeten volbrengen.
Eigen Huis & Tuin S37E17: Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis.
Bizarre Bestuurders S02E08: Dankzij de explosieve groei van de dashcam kunnen we meekijken met bestuurders allerlei landen van de wereld.All You Need Is Love S12E09: Liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt.
Married At First Sight - Second Chance S01E07: Drie oud-kandidaten van Married At First Sight (Milly, Marcel en Maxime) doen opnieuw een gooi naar de liefde.
Topdokters S02E08: Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan.
Ex on the Beach: Double Dutch S06E03: Probeer maar eens de verleiding te weerstaan van je favoriete ex!
A Million Little Things S02E19: Een groepje vrienden probeert zo fijn mogelijk te leven nadat hun beste vriend onverwacht om het leven kwam.
Het Beste van de TV Kantine S01E01: Compilaties van tien jaar 'De TV Kantine'.
The Voice Kids NL S09E08: we zien hoe kids proberen te laten zien de beste zanger te zijn.
Hip Hop: The Songs That Shook America S01E01: deze serie toont de opkomst van hip hop als genre en wat er allemaal gebeurd is om het een topgenre te maken.
Dierenpret S01E01: Nicolette Kluijver laat je elke aflevering kennismaken met een nieuw dier.
De Jacht op de Mocro Maffia S01E01: Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van de Mocro maffia in beeld
Charmed S02E16: drie zussen komen erachter dat ze machtige heksen zijn. Vanaf dat moment is niets hetzelfde.

Lees meer over: Videoland, Series, Streaming, Weekoverzicht

Populair nieuws