search
'Community'-film op Netflix steeds kansrijker
Series / Nieuws

'Community'-film op Netflix steeds kansrijker

Het kan zomaar dat het befaamde manta Six Seasons and a Movie dan eindelijk uitkomt.

We beginnen er langzaam weer in te geloven. Six Seasons and a Movie was heel lang het mantra van de serie Community. Die zes seizoenen zijn er inmiddels dankzij Yahoo gekomen en nu is het wachten op een film.

Jarenlang leek het er steeds meer op dat de sitcom geannuleerd zou worden. Telkens weer wisten cast en crew het te redden. En bleven ze beloven dat ze er alles aan zouden doen om door te werken tot er zes seizoenen en een film zouden zijn. Nu de serie op Netflix staat, en daar enorm popular blijkt, geloven we weer in een film.

Lees ook: Maakt Netflix DE film voor 'Community'-serie!?

Ook Danny Pudi
Ook acteur Danny Pudi, die de show wist te stelen als Abed, gelooft er weer in. Hij laat weten dat de kans dat er een film komt groter is dan ooit. "Weet je? Het is grappig, want we hebben allemaal zitten appen de laatste week. Ik sprak Gillian [Jacobs] gisteren nog, en was laatst op de podcast van Ken [Jeong] en Joel [McHale] en ik sprak [regisseur] Justin Lin laatst nog. Iedereen kijkt er weer naar.'

Lees ook: Komt er dan toch een 'Community' film? #SixSeasonsAndAMovie

Hij vindt het buitengewoon dat iedereen nog altijd aan elkaar verbonden is die aan de serie meewerkte. En die film? Dat is volgens hem vooral een vraag van hoe en niet of.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen