Komt er dan toch een 'Community' film? #SixSeasonsAndAMovie

Komt er dan eindelijk een 'Community' film?

Joel McHale vertelt in een interview dat de kans op een ‘Community’ film nu groter is dan ooit tevoren.

Tom van der Krieke, 14 april 2020 11:35

Met hernieuwde interesse en populariteit in de serie lijkt de tijd rijp voor een Community film. Joel McHale laat weten dat een vervolgfilm nu eindelijk een keer realiteit kan worden.
Sinds 1 april is Community wereldwijd in zijn geheel op Netflix te zien. Door de hernieuwde populariteit die de streamingdienst met zich meebrengt lijkt het momenteel wachten op een mogelijke vervolgfilm van de serie.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De 6 seizoenen van 'Community'!

Maakt Netflix een vervolgfilm?
Netflix heeft er een handje van om de rechten van series te kopen om vervolgens een vervolgfilm te maken. Het streamingplatform maakte eerder ook al vervolgfilms voor Invader Zim, Rocko’s Modern Life en niet te vergeten Breaking Bad.

Het zou dus heel goed kunnen dat Netflix van plan is om een vervolgfilm te gaan maken van de populaire sitcom over de studenten van Greendale. Zeker omdat Community in veel landen een van de best bekeken series van het moment is.

Lees ook: Alison Brie hint dat er misschien toch een 'Community' film gaat komen

Six Seasons and a Movie
Volgens acteur Joel McHale is de kans nu dan ook groter dan ooit tevoren dat de film er ook daadwerkelijk gaat komen. McHale: “met de hernieuwde interesse - en ik weet dat de cast geïnteresseerd is - kan het zeker gaan gebeuren.”

Eerder werd ook al bekend dat Allison Brie en Yvette Nicole Brown interessante telefoontjes over een mogelijke film hadden gekregen. Het lijkt dan ook tijd om de zelf verkondigde leuze van Community ‘Six seasons and a movie’ realiteit te gaan maken!

Lees ook: Dan toch #SixSeasonsAndAMovie voor 'Community'?

Bron: ScreenRant

Lees meer over: Community, six seasons and a movie, Joel McHale, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws