Maakt Netflix DE film voor 'Community'-serie!?

Maakt Netflix DE film voor 'Community'-serie!?

Het lijkt nu eindelijk mogelijk te zijn en dat allemaal dankzij streamingdienst Netflix.

Jim Pedd, 23 april 2020 10:58

Joe en Anthony Russo kennen we natuurlijk vooral om hun werk in het MCU. Denk maar aan de film Avengers: Endgame die ze maakten en wereldwijd een recordopbrengst opleverde. Maar voordat ze daaraan werkten, begonnen ze in de televisiewereld, met Community als startpunt.
Die serie was gedurende zes seizoenen te zien, maar kende bepaald geen gemakkelijke geschiedenis. Heel lang was er veel gedoe en leek de boel te eindigen met een vijfde seizoen. Gelukkig pikte Yahoo de boel op voor een zesde seizoen. Maar de hashtag van de serie, Six Season and a Movie, is nog niet gerealiseerd.

Lees ook: Komt er dan toch een 'Community' film? #SixSeasonsAndAMovie

Via Netflix!
Toch lijkt er nu meer mogelijk te zijn dan al die jaren geleden. Joe Russo gelooft wel dat het kan. “We willen natuurlijk wel allemaal. We houden van onze Community-familie. De cast spreekt elkaar nog vaak en het hangt vooral af van ons schema. Maar ik geloof dat er een Community-film komt. Vooral nu de serie het zo goed doet in streaming. Een partij als Netflix zou kunnen opstaan en hem kunnen maken.”

Lees ook: Nieuw op Netflix: De 6 seizoenen van 'Community'!

En als de film er dan komt, moet er een klein budget komen. “Ik denk niet dat je grootse productiewaarde en sets moet willen. Deel van de charme van de serie, is dat het er zo gewoon uit ziet.”

Bron: Collider

Lees meer over: Community, Netflix, Joe Russo, Anthony Russo, Six Seasons and a Movie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws