'The Walking Dead'-acteur behoorlijk boos

'The Walking Dead'-acteur behoorlijk boos

Vincent Ward vond het maar niks dat zijn personage dood ging en hij het niet eerder gehoord had.

Jim Pedd, 28 april 2020 om 11:29

The Walking Dead-acteur Vincent Ward was niet blij toen hij erachter kwam dat zijn personage dood ging. Volgens hem had niemand hem verteld dat hij zou stoppen met de serie, en was hij behoorlijk kwaad toen hij daar uiteindelijk achter kwam.
Ward was in het derde seizoen van de serie te zien als Oscar, een van de gevangenen die zich nog in de gevangenis bevond waar Rick Grimes en zijn mede-overlevenden een nieuw thuis in vond. Oscar hielp Rick, Daryl en Michonnen om Glenn en Maggie te redden uit de handen van de Governor. Daarom dacht Ward dat zijn personage nog wel even te zien zou zijn.

Lees ook: AMC was enorm goedkoop met 'The Walking Dead'

Helaas niet
Maar Oscar ging al in de aflevering Made to Suffer dood. Dat is iets waar Ward niets over hoorde tot hij het script van de aflevering las. “Ik wist niet eens dat ik dood zou gaan,” vertelde de acteur die daarmee slechts zeven afleveringen te zien was.

“Ik was kwaad. En dat was ik vooral omdat niemand het me verteld had. Ik zat in make-up en las het script. Het eerste dat je doet is zoeken naar je eigen naam en daarin zag ik: ‘Oscar gaat dood’. Ik dacht: ‘Wat!?’ en gooide het weer neer.”

Lees ook: Dit is de meest gore aflevering van 'The Walking Dead'

Daarna kwam acteur Andrew Lincoln binnenlopen. Hij had het nieuws net gehoord en kwam Ward vertellen blij te zijn geweest met hun samenwerking. “Hij was echt verbaasd toen hij hoorde dat ik het niet wist. En voor ik het wist, kwamen er producenten en andere mensen binnenlopen om hun excuses aan te bieden. Want normaal vertellen ze je dit.”

Bron: Commando TV

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Vincent Ward, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws