search
Nieuw op Netflix: De heerlijk zomerse serie 'Summertime'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De heerlijk zomerse serie 'Summertime'

De zeemzoete, romantische serie verschijnt morgen, 29 april 2020 op de streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
We hebben net zelf even kunnen proeven van een klein voorsmaakje van de zomer, maar ook Netflix zal haar duit in het zakje doen. Vanaf morgen, woensdag 29 april 2020 is op de streamingdienst namelijk de reeks Summertime te bekijken!

Summertime is een achtdelige reeks welke de kijker meeneemt naar de Adriatische Kust. Deze prachtige kust is het toneel van een zinderende zomervakantie die wordt gevierd door Ale, Blue, Dario, Edio, Sofia en Summer. In de reeks worden twee jongeren verliefd op elkaar die duidelijk uit een compleet andere wereld komen.

Tre metri sopra il Cielo
Summertime is een Italiaanse serie welke losjes is gebaseerd op het bekende, Italiaanse boek 'Tre metri sopra il cielo'. Het boek komt van de hand van Federico Moccia en werd al eerder verfilmd. Dit gebeurde in het jaar 2004.

Ben jij ook wel te vinden voor een zeemzoete serie op zijn tijd en kan je al niet wachten tot de zomer helemaal voor de deur staat? Dan is het zeker de moeite waard om even de nieuwe serie Summertime te bekijken op Netflix!

Wie niet meer kan wachten tot morgen kan alvast nu meteen de onderstaande trailer van de reeks bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen