Naar deze 4 Netflix Original Series kijken we heel erg uit!

Deze 4 Netflix Original Series kijken we naar uit!

Vier topseries waar streamingdienst Netflix op dit moment hard aan werkt op een rij!

Jim Pedd, 29 april 2020 om 11:33

Netflix werkt natuurlijk aal veel originele content. Het is soms moeilijk om te weten wat er allemaal wel niet aan zit te komen. Gelukkig hebben we een mooi overzicht voor je van vier series waar we heel erg naar uitkijken.
We hebben voor deze top vier bewust even niet gekeken naar series waar nieuwe seizoenen van gemaakt worden, maar enkel naar volledig nieuwe series. Zonder verder omhaal hier ons overzicht!

The Chronicles of Narnia


Netflix werkt aan films en series rond de beroemde boekenreeks van C.S. Lewis. De streamingdienst is de eerste die exclusief de rechten op alle zeven boeken kocht. En dus gaan we nog heel wat van deze content krijgen. Centraal staat de fictieve wereld Narnia, die bevolkt wordt door magische wezens, mensen en pratende dieren.

Avatar: The Last Airbender


Michael DiMartino en Bryan Konietzko keren voor deze live-action serie terug. Ditmaal vertellen ze dus in het echt het verhaal van Aang, de Avatar, en zijn vrienden. Aang kan alle vier de elementen beheersen, maar was honderd jaar verdwenen. Daardoor kon de Vuurnatie de wereldheerschappij overnemen end at moet hij gauw oplossen.

Resident Evil


Deze serie speelt zich los van de filmreeks en de games af. Waar de serie precies over gaat is niet duidelijk, al kunnen we er vanuit gaan dat de wereld chaos is. Het T-Virus zorgt daar wel voor, samen met de behoorlijk duistere Umbrella Corporation.

Vikings: Valhalla


Opvolger van Vikings en gemaakt door Michael Hirst. De show speelt zich honderd jaar later af en draait om de Leif Erikson, Freydis, Harald Harada aen de koning der Noormannen William the Conqueror.

Lees meer over: Netflix, Series, Vikings Valhalla, Resident Evil, Avatar The Last Airbender, The Chronicles of Narnia

Populair nieuws