search
'Dynasty' seizoen 3 al eerder te zien op Netflix
Series / Nieuws

'Dynasty' seizoen 3 al eerder te zien op Netflix

Het nieuwe seizoen van de serie 'Dynasty' verschijnt een week vroeger op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
In eerste instantie leek het er naar uit te zien dat het derde seizoen van Dynasty pas op 30 mei op Netflix zou verschijnen. Dat blijkt nu toch een mooie week vroeger te zullen zijn!

Er is heel wat te doen geweest over de lancering van het derde seizoen van Dynasty op Netflix. In ieder geval werd duidelijk dat het nieuwe seizoen pas op de streamingdienst zou verschijnen wanneer ze volledig was uitgezonden in de Verenigde Staten. In eerste instantie werd er hiervoor een datum geprikt van 30 mei, maar dat blijkt dus anders uit te pakken.

23 mei 2020
De definitieve releasedatum van het derde seizoen van Dynasty is geprikt op 23 mei 2020. Dit betekent dat fans van de reeks ongeveer één weekje eerder van het vervolgseizoen kunnen genieten! Het nieuwe seizoen bestaat overigens uit een slordige 22 afleveringen!

Kan je al helemaal niet meer wachten om een klein beetje kennis te maken met wat het volgende seizoen van Dynasty allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande promo trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen