search
Iconische geanimeerde Batman krijgt een gaaf nieuw uiterlijk!
Series / Nieuws

Iconische geanimeerde Batman krijgt een gaaf nieuw uiterlijk!

De geliefde Batman van 'Batman: The Animated Series' uit 1992 krijgt een fantastisch nieuwe outfit.

Batman: The Animated Series blijft de wereld nog steeds inspireren, ondanks het feit dat de serie al meer dan vijfentwintig jaar oud is. Rafael Grassetti, een niet onverdienstelijke art director van verschillende games, heeft de klassieke Batman uit de geanimeerde series een ongelofelijk gaaf nieuw uiterlijk gegeven.

Batman: The Animated Series blijft een van de meest geliefde bewerkingen van het Batman verhaal. De donkere toon en het volwassen verhaal gecombineerd met het legendarische acteerwerk van de stemacteurs maakt de geanimeerde serie tot op de van vandaag een inspiratiebron.

Lees ook: 'Batwoman' wijst weer op aanwezigheid Batman

Hedendaagse outfits Batman
Een ander geliefd aspect van Batman: The Animated Series was het design van de personages. De hedendaagse update van deze outfits door Grassetti leveren dan ook een ongelofelijk resultaat op.

Grassetti heeft de klassieke personages vertaald naar een 3D-model, maar de originele kenmerken zijn nog steeds te herkennen. Het resultaat ziet er dan ook fantastisch uit. Bekijk hieronder het resultaat van een hernieuwde Batman en een aantal andere geliefde personages.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen