search
BBC van plan om acteurs en regisseurs in quarantaine te plaatsen?
Series / Nieuws

BBC van plan om acteurs en regisseurs in quarantaine te plaatsen?

De productie van series moet volgens de BBC zo snel mogelijk weer op gang komen en heeft daarom een aantal nieuwe plannen klaar liggen.

De Britse publieke omroep wil zo snel mogelijk televisieproducties weer op gang helpen. De BBC heeft al een reeks plannen klaar liggen om binnenkort alweer met nieuw materiaal te kunnen komen.

De omroep zegt klaar te zijn met programma's die via videoconferentie software zoals Zoom is gemaakt. Daarbij denkt de BBC dat het publiek ook klaar is met programma's van deze lagere productiewaarde.

Lees ook: Tom Hardy (Peaky Blinders) gaat kinderen 'verhaaltjes voorlezen'

Dure acteurs ook in quarantaine
Voor de gescripte dramaseries zal dit waarschijnlijk gaan betekenen dat de acteurs en de gehele crew in quarantaine zullen gaan voordat de opnames beginnen. Dit kan betekenen dat bekende acteurs nog duurder worden vanwege het feit dat ze een nog langere tijd op de set moeten doorbrengen.

De BBC lijkt dit feit echter te accepteren, omdat dit een van de weinige manieren is om nog nieuwe dramaseries te kunnen maken. Het is te hopen dat de omroep op deze manier snel weer de productie kan starten zodat kwaliteitsseries als Sherlock geen verdere vertraging oplopen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen