3 bikkelharde actieseries die nu gewoon op Netflix staan!

3 bikkelharde actieseries die nu op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze actieseries op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 1 mei 2020 om 14:13

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie ijzersterke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!
The Punisher (2 seizoenen)
Deze Marvel-serie volgt als spin-off op Daredevil. Met Jon Bernthal als de grauwe titelheld veel wapengekletter in deze twee seizoenen rond het Marvel-personage. In het eerste seizoen zie je hoe hij achter een complot komt dat te maken heeft met de dood van zijn vrouw en kinderen.


Narcos: Mexico (2 seizoenen)
Dit is een vervolg op de eerste drie seizoenen van Narcos rond de Colombiaanse drugsmaffia. Dit keer zien we dus de georganiseerde misdaad in Mexico. En dan vooral het Guadelajarakartel. Er zijn rollen voor Michael Peña, Diego Luna en Scoot McNairy en er staan nu twee seizoenen op Netflix. Of er ook een derde volgt is niet bekend.


Titans (3 seizoenen)
Deze superheldenserie is grauw en anders dan de series van The CW, zoals Arrow en The Fash. De serie volgt Richard "Dick" Grayson / Robin / Nightwing van acteur Brenton Thwaites. Hij vormt met enkele andere DC-personages het team Titans. Uiteraard zijn er raakvlakken met de leuke animatieserie Teen Titans Go! van Cartoon Network. Ook te zien op Netflix.


Lees meer over: Titans, Narcos Mexico, The Punisher

Populair nieuws