search
Nieuw op Netflix: De verrassende miniserie 'Hollywood'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De verrassende miniserie 'Hollywood'

De serie komt van de hand van producer Ryan Murphy en is duidelijk de moeite waard om te ontdekken...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft vandaag, vrijdag 1 mei 2020 een nieuwe miniserie aan haar aanbod toegevoegd. De miniserie luistert naar de naam Hollywood en komt van de hand van producer Ryan Murhpy.

Hollywood vertelt het verhaal van een groepje uiterst ambitieuze acteurs en filmmakers die na het einde van de Tweede Wereldoorlog willen bouwen aan een carrière in... hoe kan het ook anders; Hollywood! Ze willen er samen alles aan doen om hun dromen waar te maken in Tinseltown, maar dat blijkt niet bepaald van een leien dakje te lopen. Ze krijgen dan ook onder meer af te rekenen met racistische uitlatingen aan hun adres.

Een absolute topcast
Er zijn heel wat verschillende zaken die in het voordeel spreken van deze gloednieuwe miniserie. Uiteraard is er het feit dat Ryan Murphy de verantwoordelijke producer is, maar daarnaast kan de reeks ook rekenen op een absolute topcast.

Enkele bekende namen die te zien zijn in Hollywood zijn dan ook met name Darren Criss (Glee), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Dylan McDermott (American Horror Story) en David Corenswet (The Politician).

Kan je niet meer wachten om deze gloednieuwe miniserie te bekijken? Start dan maar snel even Netflix op! Wie eerst alvast een klein voorsmaakje wil kan daarvoor de hieronder terug te vinden trailer bekijken!

Aanbevolen artikelen