Mooi nieuw aanbod van series op Disney+

Mooi nieuw aanbod van series op Disney+

Dit verscheen er allemaal nieuw op de streamingdienst van Disney! En het is deze week een mooi aanbod.

Jim Pedd, 2 mei 2020 om 15:29

Als het op films aankomt was het geen topweek voor abonnees op Disney+. Gelukkig bieden de series iets meer soelaas, al blijft het ook op dit vlak eigenlijk opvallend rustig op de streamingdienst. Deze week zijn er zes nieuwe series toegevoegd.
Allereerst maar de serie Prop Culture, waarvan een volledig seizoen online kwam. In de serie zien we Dan lanigan, die iconische Disney-rekwisieten met filmmakers, acteurs en creatievelingen die ze hebben gemaakt herenigt. Het is een interessante serie vol mooie voorwerpen en het verhaal dat daarachter zit.

Dan is er National Geographic-serie Paradise Islands. Die draait om de tropische eilanden tussen Azië en Australië en laat, zo had je vast al geraden, de natuur zien die daar verborgen is. We zien planten en dieren, waaronder boomkangoeroes en spookdiertjes.

Nieuwe afleveringen
Dan zijn er nog nieuwe afleveringen in de series Family Sundays (nummer 26 van seizoen 1) en Be Our Chef (nummer zes van seizoen 1). Iets interessanter zijn wellicht Star Wars: The Clone Wars, met een aflevering waarin we Ahsoka zien proberen Order 66 te overleven (en meteen de opzet voor de finale komende week!).

En dan is er nog One Day at Disney, dat draait om een van de presentatoren van ABC-programma Good Morning America.

Lees meer over: Disney Plus, Aanbod

Populair nieuws