3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 2 mei 2020 om 16:33

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Ragnarok (1 seizoen)
Dit is de tweede Noorse Netflix Original Series. De fantasyserie duikt de Noorse mythologie in en speelt zich af in het fictieve plaatje Edda waar de fabriek van een steenrijke familie de boel vervuilt. De familie blijkt echter Jötunn te zijn, zogenaamde vorstreuzen. Maar dan verschijnt er een jonge Thor die het tegen de verwoestende Jötunn opstaat.


Jessica Jones (3 seizoenen)
Na Daredevil was dit het tweede kleinere Marvel-figuur dat een eigen show kreeg op Netflix. Het eerste seizoen is misschien wel het beste wat de complete reeks te bieden heeft met de pakkende slechterik Kilgrave van acteur David Tennant. Actrice Krysten Ritter was in drie soloseizoenen te zien en dook ook in de andere series op, met uiteraard The Defenders.


Aquarius (2 seizoenen)
Na een veelbelovende aftrap raakte de glans van deze serie af, maar er zijn zeker fans van deze misdaadserie met X-Files-ster David Duchovny als het hoofdpersonage Sam Hodiak. De serie verscheen op de zender NBC en kreeg uiteindelijk slechts twee seizoenen. Er wordt vooral gekeken naar Charles Manson.


Lees meer over: Jessica Jones, Ragnarok, Aquarius

Populair nieuws