search
Release 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 in gevaar?
Series / Nieuws

Release 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 in gevaar?

Het lijkt er niet op dat het tweede seizoen uitgesteld gaat worden; de Disney+-serie komt gewoon uit zoals gepland.

Het werk aan het tweede seizoen van The Mandalorian gaat gewoon door, ondanks het coronavirus. Het blijkt dat de post-productie van de serie gewoon door kan gaan, ondanks dat er veel thuisgewerkt moet worden.

De opnames van het tweede seizoen van The Mandalorian waren afgerond voordat de coronacrisis uitbrak. Die crisis heeft nu grote impact op Marvel-films en andere divisies van Disney, maar dus niet op de productie van de live-action Star Wars-serie. Het tweede seizoen lijkt in oktober uit te kunnen komen.

Lees ook: 'The Mandalorian' S2 gaat je van je 'sokken blazen'

Weinig problemen
Variety weet te bevestigen dat de post-productie van het tweede seizoen gewoon bezig is. Regisseur Rick Famuyiwa, die meewerkt aan dit nieuwe seizoen, stelt dat het proces "nog veeleisender dan normaal" is. Maar: "het is een goede manier om even niet bezig te hoeven zijn met de dagelijkse chaos war we mee te maken hebben."

Lees ook: Zijn dit de aflevering titels van 'The Mandalorian' seizoen 2?

Hal Hickel, die supervisor van de animaties is, vertelt: "een gewone film zoals Avengers heeft rond de 2.000 visual effects shots. Deze serie had er net geen 4.000 in het eerste seizoen en dat geldt ook voor het tweede. We doen ze in dezelfde tijd als een grote zomerblockbuster en we moeten allemaal vanuit huis werken. Maar goed, het lukt en mensen krijgen, dat beloof ik, hun Baby Yoda."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen