search
'Master of the Universe' wordt kloon 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'Master of the Universe' wordt kloon 'Game of Thrones'

Showrunner Kevin Smith geeft zijn visie op zijn Master of the Universe voor Netflix.

Showrunner Kevin Smith is op dit moment druk met de animatieserie Master of the Universe die op den duur op Netflix moet verschijnen. De serie gaat verder waar de originele animatiereeks stopte.

Tijdens zijn Fatman Beyond ging Smith in op Masters of the Universe: Revelation en het blijkt dat hij verder werkt aan de serie die hij ziet als een soort Game of Thrones, aangezien hij denkt dat de nieuwe insteek hetzelfde zal voelen als de HBO-serie.

"Ik heb aan Masters of the Universe gewerkt. Ik heb twee animaties voor afleveringen één en twee gezien en deze zijn uitstekend, maar ik had zoiets van 'Oh mijn god, ik kan er wel wat meer dialoog voor schrijven'. Dus ik schreef nog een pagina met tekst die ik zou kunnen toevoegen terwijl gevechten gaande zijn en zo. Je kunt de vooruitgang proeven, en daar ga ik volgende week al mijn tijd in steken."

In maart 2021 moet de nieuwe animatieserie op Netflix verschijnen. Ook zou er een film moeten verschijnen die verder compleet losstaat van het project van Smith.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen