Videoland voegde heel veel series toe afgelopen week

Videoland voegde heel veel series toe deze week

Wat verscheen er allemaal nieuw? Vooral veel afleveringen en minder series.

Jim Pedd, 4 mei 2020 om 08:08

Videoland voegde heel wat nieuws toe deze week. Geen nieuwe seizoenen van series, maar wel heel wat nieuwe afleveringen. Hieronder het volledige lijstje!
The Blacklist S07E09: Red en Liz proberen allerlei misdrijven op te lossen en pakken de grootste criminelen van de wereld op.
Nancy Drew S01E13: Nancy Drew heeft zo haar plannen na haar tijd op de middelbare school, maar alles loopt anders als ze een bovennatuurlijk moordmysterie op het spoort komt.
Lego Masters S01E03: Acht duo's worden uitgedaagd met bijzondere LEGO-opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uur moeten volbrengen.
Eigen Huis & Tuin S37E18: Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis.
Cold BLooded: The Clutter Family Murders S01E04: Een documentaireserie die kijkt naar de moord op vier leden van de familie Clutter. Een behoorlijk brute en grove moord die in 1959 voor heel wat oproer zorgde.
All You Need Is Love S12E10: Liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt.
Profession: Queen! S01E03: Wat doet een koningin eigenlijk de hele dag?
Married At First Sight - Second Chance S01E08: Drie oud-kandidaten van Married At First Sight (Milly, Marcel en Maxime) doen opnieuw een gooi naar de liefde.
Ex on the Beach: Double Dutch S06E04: Probeer maar eens de verleiding te weerstaan van je favoriete ex!
Temptation Island S05E12: de ultieme relatietest. Koppels worden gescheiden en krijgen te maken met hele sexy singles. Kunnen ze de verleiding weerstaan?
A Million Little Things S02E20: Een groepje vrienden probeert zo fijn mogelijk te leven nadat hun beste vriend onverwacht om het leven kwam.
Het Beste van de TV Kantine S01E02: Compilaties van tien jaar 'De TV Kantine'.
Expeditie Robinson: Nederland vs België S01E15: de strijd tussen Nederlanders en Belgen om te overleven op een onbewoond eiland gaat door!
Into the Dark S01E08: Een anthology-serie die elke aflevering weer een ander verhaal vertelt
De Jacht op de Mocro Maffia S01E02: Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van de Mocro maffia in beeld
Charmed S02E17: drie zussen komen erachter dat ze machtige heksen zijn. Vanaf dat moment is niets hetzelfde.

Lees meer over: Videoland, Aanbod, Weekoverzicht

Populair nieuws