'Star Trek: Discovery' seizoen 3 laat langer op zich wachten

'Star Trek: Discovery' laat langer op zich wachten

De post-productie van het nieuwe seizoen gaat gewoon door, ondanks de coronacrisis.

Jim Pedd, 4 mei 2020 om 09:12

Helaas! Fans moeten toch langer wachten op het derde seizoen van Star Trek: Discovery. De opnames daarvan waren in februari afgerond, maar door het coronavirus duurt het langer dan verwacht en gepland om de post-productie af te maken.
Het werk aan het nieuwe seizoen gaat echter, ondanks de crisis toch gewoon door. Dat laat acteur Wilson Cruz, die de rol van Hugh Culber speelt, weten dat "niemand zal twijfelen om je zodra het mogelijk is een releasedatum te geven. Iedereen werkt hard aan de post-productie.”

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' wordt totaal anders in derde seizoen

Iets langer
Ook editor Scott Gamzon laat nu weten dat er zoveel mogelijk mensen meewerken aan de serie. "Post-productie, geluid, VFX en editors werken allemaal hard vanuit huis. Het gaat wat langer duren en er zijn wat uitdagingen geweest, maar het resultaat zal het wachten meer dan waard zijn!"

Lees ook: 'Star Trek: Discovery'-serie had bijna een geheel andere verhaallijn gehad

Dit nieuwe seizoen speelt zich verder in de toekomst af dan welke serie in de Star Trek-franchise dan ook. Aan het eind van het tweede seizoen reisde de Discovery en haar crew 930 jaar naar de toekomst, helemaal naar de 32ste eeuw.


Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Wislon Cruz

Populair nieuws