3 gave scifi-series die op Netflix te zien zijn!

3 gave scifi-series die op Netflix te zien zijn!

Het zijn dikke vette aanraders: deze scifi-series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 03-05-2020 15:57

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie sciencefictionserie die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Sense8 (3 seizoenen)
Met twee seizoenen is dit een ambitieuze serie van bedenkers J. Michael Straczynski, Lana Wachowski en Lilly Wachowski. Er werden 24 afleveringen gemaakt, waarvan de afsluitende een film is van 151 minuten. We volgen acht mensen die plotseling aan elkaar worden verbonden met hun geest.


Lost in Space (2 seizoenen)
In de jaren 60 verscheen er al eens een serie met deze titel en ook was er een bioscoopverfilming. In 2018 debuteerde het eerste seizoen van deze Netflix Original. De sci-fi komedie geeft uiteraard een modernere invulling aan het concept, met onder meer rollen voor Molly Parker, Toby Stephens en Maxwell Jenkins. We zien hoe een familie op een onverwachte planeet aankomt.


Altered Carbon (2 seizoenen)
In het eerste seizoen maken we kennis met Joel Kinnaman. Zijn lichaam is drager van de geest van Takeshi Kovacs, iemand die zijn brein heeft omgezet in een gedigitaliseerd menselijk bewustzijn dat in andere mensen geplaatst kan worden. In het 2e seizoen van deze Netflix Original is de hoofdrol voor Marvel-acteur Anthony Mackie.


Lees meer over: Altered Carbon, Lost in Space, Sense8

Populair nieuws