Nieuwe sciencefiction-series nu op Amazon Prime video

Nieuwe scifi-series nu op Amazon Prime

Het was een behoorlijk lekker weekje voor de fans van science fiction!

Jim Pedd, 3 mei 2020 om 14:54

Amazon Prime Video heeft deze week vier nieuwe series toegevoegd. Daarbij gaat het niet om de minste; vooral sci-fi serie Battlestar Galactica springt in het oog op dit nieuwe lijstje.
Battlestar Galactica (4 seizoenen)
Een reboot van een oude serie uit de jaren zeventig. Onder leiding van Ronald D. Moore werd het een briljante serie die kwesties als moraliteit, militarisme en religie bekeek. En natuurlijk overlevingsdrang, want daar draaide dit echt om. De mensheid wordt in de serie grotendeels uitgeroeid. Er zijn nog maar iets meer dan 40.000 overlevenden en die moeten vluchten voor de kwaadaardige robots die het op hen voorzien hebben.


Nashville (6 seizoenen)
Rayna Jaymes is de Queen of Country. Haar laatste nieuwe album verkoopt echter niet zo goed en de opbrengsten van haar tour zijn ook niet zo hoog. Dus suggereert haar platenmaatschappij dat ze een opkomende country zangeres, Juliette Barnes, aan moet nemen. Juliette gelooft echter niet in Rayna: ze vindt haar maar een bevoorrechte dame en doet haar best haar van zich te vervreemden. Rayna is op haar beurt niet kapot van Juliette en wil niet aan een gezamenlijke tour beginnen. De twee vrouwen raken in een conflict als ze beiden proberen gitarist Deacon Claybourne voor zich te winnen, om mee te gaan op hun tour.


Shaun the Sheep (3 seizoenen)
Shaun is een schaap dat niet met de kudde meeloopt. Sterker nog, hij gaat juist tegen de keer in door de vredige vallei waar hij woont regelmatig te veranderen in totale chaos.


Upload (1 seizoen)
Na zijn ontijdige dood, mag een man zijn eigen hiernamaals kiezen.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Nieuw, Weekoverzicht

Populair nieuws