search

Ons nieuws van zondag 3 mei 2020

'Master of the Universe' wordt kloon 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'Master of the Universe' wordt kloon 'Game of Thrones'

Showrunner Kevin Smith geeft zijn visie op zijn Master of the Universe voor Netflix.

Showrunner Kevin Smith is op dit moment druk met de animatieserie Master of the Universe die op den duur op Netflix moet verschijnen. De serie gaat verder waar de originele animatiereeks stopte.

Tijdens zijn Fatman Beyond ging Smith in op Masters of the Universe: Revelation en het blijkt dat hij verder werkt aan de serie die hij ziet als een soort Game of Thrones, aangezien hij denkt dat de nieuwe insteek hetzelfde zal voelen als de HBO-serie.

"Ik heb aan Masters of the Universe gewerkt. Ik heb twee animaties voor afleveringen één en twee gezien en deze zijn uitstekend, maar ik had zoiets van 'Oh mijn god, ik kan er wel wat meer dialoog voor schrijven'. Dus ik schreef nog een pagina met tekst die ik zou kunnen toevoegen terwijl gevechten gaande zijn en zo. Je kunt de vooruitgang proeven, en daar ga ik volgende week al mijn tijd in steken."

In maart 2021 moet de nieuwe animatieserie op Netflix verschijnen. Ook zou er een film moeten verschijnen die verder compleet losstaat van het project van Smith.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dankzij 'The Last Dance' is Carmen Electra weer hot!
Series / Nieuws

Dankzij 'The Last Dance' is Carmen Electra weer hot!

Veel zoekopdrachten naar Carmen Electra op Ponhub na docu The Last Dance.

Op dit moment verschijnt via Netflix en ESPN de documentaire The Last Dance rond basketbal-grootheid Michael Jordan. En die docu heeft nu een flinke impact op de populariteit van actrice en Playboy-model Carmen Electra.

De actrice die bekend werd door haar rol in de serie Baywatch had korte tijd een relatie met de excentrieke basketballer Dennis Rodman. Hij was een teamgenoot van Jordan bij de succesvolle Chicago Bulls.

Lees ook: Michael Jordan docu 'The Last Dance' nu al te bekijken op Netflix!

Veel zoekopdrachten op Pornhub
Sinds de bewuste aflevering met Electra op 26 april debuteerde, schoten de zoekresultaten naar Carmen Electra op de website Pornhub omhoog met meer dan 1,7 miljoen opdrachten. Daarvoor werd er gemiddeld 1.500 keer gezocht naar de opvallende actrice.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave scifi-series die op Netflix te zien zijn!
Series / Featured

3 gave scifi-series die op Netflix te zien zijn!

Het zijn dikke vette aanraders: deze scifi-series op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie sciencefictionserie die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Sense8 (3 seizoenen)
Met twee seizoenen is dit een ambitieuze serie van bedenkers J. Michael Straczynski, Lana Wachowski en Lilly Wachowski. Er werden 24 afleveringen gemaakt, waarvan de afsluitende een film is van 151 minuten. We volgen acht mensen die plotseling aan elkaar worden verbonden met hun geest.



Lost in Space (2 seizoenen)
In de jaren 60 verscheen er al eens een serie met deze titel en ook was er een bioscoopverfilming. In 2018 debuteerde het eerste seizoen van deze Netflix Original. De sci-fi komedie geeft uiteraard een modernere invulling aan het concept, met onder meer rollen voor Molly Parker, Toby Stephens en Maxwell Jenkins. We zien hoe een familie op een onverwachte planeet aankomt.



Altered Carbon (2 seizoenen)
In het eerste seizoen maken we kennis met Joel Kinnaman. Zijn lichaam is drager van de geest van Takeshi Kovacs, iemand die zijn brein heeft omgezet in een gedigitaliseerd menselijk bewustzijn dat in andere mensen geplaatst kan worden. In het 2e seizoen van deze Netflix Original is de hoofdrol voor Marvel-acteur Anthony Mackie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe sciencefiction-series nu op Amazon Prime video
Series / Streaming-diensten

Nieuwe sciencefiction-series nu op Amazon Prime video

Het was een behoorlijk lekker weekje voor de fans van science fiction!

Amazon Prime Video heeft deze week vier nieuwe series toegevoegd. Daarbij gaat het niet om de minste; vooral sci-fi serie Battlestar Galactica springt in het oog op dit nieuwe lijstje.

Battlestar Galactica (4 seizoenen)
Een reboot van een oude serie uit de jaren zeventig. Onder leiding van Ronald D. Moore werd het een briljante serie die kwesties als moraliteit, militarisme en religie bekeek. En natuurlijk overlevingsdrang, want daar draaide dit echt om. De mensheid wordt in de serie grotendeels uitgeroeid. Er zijn nog maar iets meer dan 40.000 overlevenden en die moeten vluchten voor de kwaadaardige robots die het op hen voorzien hebben.


Nashville (6 seizoenen)
Rayna Jaymes is de Queen of Country. Haar laatste nieuwe album verkoopt echter niet zo goed en de opbrengsten van haar tour zijn ook niet zo hoog. Dus suggereert haar platenmaatschappij dat ze een opkomende country zangeres, Juliette Barnes, aan moet nemen. Juliette gelooft echter niet in Rayna: ze vindt haar maar een bevoorrechte dame en doet haar best haar van zich te vervreemden. Rayna is op haar beurt niet kapot van Juliette en wil niet aan een gezamenlijke tour beginnen. De twee vrouwen raken in een conflict als ze beiden proberen gitarist Deacon Claybourne voor zich te winnen, om mee te gaan op hun tour.


Shaun the Sheep (3 seizoenen)
Shaun is een schaap dat niet met de kudde meeloopt. Sterker nog, hij gaat juist tegen de keer in door de vredige vallei waar hij woont regelmatig te veranderen in totale chaos.


Upload (1 seizoen)
Na zijn ontijdige dood, mag een man zijn eigen hiernamaals kiezen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schandaal rond 'The Simpsons' is eindelijk opgelost
Series / Nieuws

Schandaal rond 'The Simpsons' is eindelijk opgelost

We weten nu precies waarom componist Alf Clausen ontslagen werd bij de serie.

Drie jaar geleden werd componist Alf Clausen ineens ontslagen bij The Simpson. Waarom hij precies ontslagen werd was lang onduidelijk, tot nu dan.

De componist bleek andere mensen muziek voor hem te hebben laten maken. Dat nadat hij meer dan dertig jaar meewerkte aan de serie en voor honderden afleveringen muziek maakte. Fans waren geschokt toen hij ontslagen werd en speculeerden lang over de reden waarom. Nu is eindelijk bekend wat er achter de schermen speelde.

Lees ook: Makers reageren op forse kritiek 'The Simpsons'

Muziek laten maken
Clausen stelt nog altijd dat hij ontslagen werd vanwege zijn leeftijd en omdat hij een handicap heeft (hij heeft Parkinsons). Maar The Hollywood Reporter heeft ontdekt dat hij anderen muziek liet componeren. Dat bevestigt producent Richard Sakai nu ook:

Lees ook: Openingcredits 'The Simpsons' hadden 20 jaar een grote fout

"We kwamen erachter dat Clausen een deel van zijn werk, waarbij hij muziek componeerde voor The Simpsons, naar anderen delegeerden, waaronder zijn zoon Scott Claussen. Ik vond dat delegeren zonder toestemming onacceptabel. Dus ik belde showrunner [Al] Jean en vertelde hem dat. Die was verbaas en vond het ook maar niets. En dus besloten we de muziek van de serie te verbeteren door hem te vervangen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe Ahsoka Tano het gruwelijke Order 66 overleeft in 'Star Wars: The Clone Wars'
Series / Nieuws

Hoe Ahsoka Tano het gruwelijke Order 66 overleeft in 'Star Wars: The Clone Wars'

Het is nu eindelijk bekend hoe de jongedame de gruwelijke momenten wist te overleven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars: The Clone Wars heeft laten zien hoe Ahsoka Tano Order 66 precies kon overleven. Dat was een van de vele onbeantwoorde vragen in de Star Wars-franchise, waar nu eindelijk invulling aan gegeven is.

Lees alleen verder als je aflevering Shattered al gezien hebt.

Hoe overleefde ze?
Ahsoka Tano probeert de gevangen genomen Darth Maul naar de Jedi Council op Corsuscant te brengen. Maar al tijdens hun duel waarschuwde Maul Ahsoka dat Darth Sidious van plan was zijn plannen ten uitvoer te brengen. En dat Anakin Skywalker de leerling was die de Sith Lord wilde gebruiken om ze uit te voeren.

Lees ook: Dit gruwelijke moment zit in 'Star Wars: The Clone Wars'

Dat wilde Ahsoka niet geloven, maar vervolgens hoorde ze dat de Jedi Council achter Palpatine aan zou gaan en begon ze te realiseren dat Maul mogelijk gelijk zou hebben. Het moment dat Anakin besluit Mace Windu's handen af te hakken zodat hij Palpatine niet kan doden, voelt ze iets in de Force en dan weet ze dat Maul gelijk heeft.

Lees ook: Darth Maul blijkt opmerkelijke oprichter [...]

Darth Sidious roept daarna Order 66 uit, waarop Ahsoka al klaar staat om te vechten met de klonen om haar heen. Ze weet te ontsnappen op het schip en bereidt zich voor op de komende strijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery'-serie had bijna een geheel andere verhaallijn gehad
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery'-serie had bijna een geheel andere verhaallijn gehad

Onder Bryan Fuller had de boel echt een andere wending kunnen nemen en specifiek ook het Mirror Universe.

Bryan Fuller lanceerde Star Trek: Discovery, maar vertrok voor het tweede seizoen gemaakt werd. De uitvoerend producent moest veel tijd besteden aan American Gods en onder zijn leiding vond er een creatief conflict plaats met CBS. En het budget werd flink overschreden.

Dankzij een nieuw interview, weten we gelukkig meer over hoe Fuller het Mirror Universe gebruikt zou hebben. En hoe zijn serie er daardoor anders uit had kunnen zien.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' wordt totaal anders in derde seizoen

Veel anders
"Wat mij zo fascineerde toen ik het verhaal voor Discovery bedacht, is de menselijkheid. Ik vond dat er elementen in het Mirror Universe waren die heel erg binair gemaakt waren. En wat ik wilde, was kijken hoe de kleinste keuzes een grote impact hebben op ons leven. En dus gaat het niet om een gouden kostuum of een gladgeschoren kin versus een baardje. Het gaat meer om al die momenten in onze levens waarop we naar links of rechts zouden kunnen gaan," aldus Fuller.

Lees ook: Wat brengt het derde seizoen van 'Star Trek: Discovery'?

We zouden dus een veel complexere versie van het Mirror Universe gezien hebben. "Het was dus niet direct het Mirror Universe dat we kennen van de andere series." Maar wel een stuk interessanter!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer 'The Walking Dead' verkeert in grote onzekerheid
Series / Nieuws

Terugkeer 'The Walking Dead' verkeert in grote onzekerheid

Finale seizoen 10 van The Walking Dead laat nog lang op zich wachten. Misschien wel een half jaar.

Het tiende seizoen van The Walking Dead werd door de coronacrisis met één aflevering ingekort. Hierdoor eindigde het seizoen anders dan gepland. De laatste, zestiende aflevering van seizoen tien is nu omgedoopt tot een speciale aflevering.

De aflevering "A Certain Doom" moest op 12 april verschijnen, maar heeft nu geen verschijningsdatum. Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan zei tegenover EW Live dat het misschien wel "vier of vijf maanden" gaat duren voordat deze debuteert op AMC:

"Ik denk dat het duidelijk tot een soort absolute confrontatie zal komen. Er moet een soort oplossing komen. Of dat nu verdergaat in het volgend seizoen, laat ik open, want wie weet. Maar we weten dat hij iedereen wil uitroeien met zijn zombie-horde, dus hopelijk zien we dat op een gegeven moment tot een hoogtepunt komen. Er moet een soort strijd zijn."

Lees ook: Heel veel doden in finale 'The Walking Dead'

Grootse strijd
"'Het wordt zeker een grote, enorme aflevering," aldus Morgan. "Ik denk dat we het over vier of vijf maanden te zien zullen krijgen. Wat gaaf zal zijn. Het zal gaaf zijn om een losse aflevering te zien die bijna als Walking Dead-film aanvoelt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Daredevil' geen vierde seizoen op Disney+?
Series / Nieuws

Krijgt 'Daredevil' geen vierde seizoen op Disney+?

Acteur Charlie Cox gelooft er niet in dat hij nog ooit de kans krijgt om terug te keren.

Er gaat zeer waarschijnlijk geen vierde seizoen komen van Daredevil. De serie was drie seizoenen lang te zien op Netflix, met een hoofdrol voor Charlie Cox. Maar de acteur denkt niet dat de serie terugkeert, ook niet op Disney+.

De serie deed het niet briljant in zijn derde seizoen. De show verloor in zijn eerste week 57 procent van de kijkers ten opzichte van het tweede seizoen. Daarop besloot Netflix een punt achter deze en alle andere Marvel-series te zetten.

Lees ook: Deze 'Daredevil'-actrice vindt geen werk meer

Geen vierde reeks
Alhoewel men wel van plan was een vierde seizoen te maken en het verhaal daarvoor zelfs al in de maak was, denkt Cox niet dat dit er ooit komt. "Ik heb niet het gevoel dat 't er ooit gaat komen. Nee, ik weet niet waarom ik me zo voel," vertelde hij ook.

Lees ook: Krijgen we een nieuwe 'Daredevil'-serie op Disney+?

"Maar er is geen enkele reden om dat aan te nemen. Vanuit een cynisch standpunt, voelt het misschien alsof ik mezelf gewoon probeer te beschermen. Omdat ik niets liever zou willen dan het nog eens maken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.