Minder geweld in televisieseries door het coronavirus?

Minder geweld in TV-series door het coronavirus?

Het coronavirus gaat ook op televisieseries grote effecten hebben, specifiek op de handelingen die mogelijk zijn.

Jim Pedd, 5 mei 2020 om 11:07

Geen seks en geen fysiek geweld meer in series. Dat is in het kort een kant waar Warner Bros. Television voorlopig aan denkt om het weer mogelijk te maken nieuwe series op te nemen in het Arrowverse.
Het coronavirus maakt fysiek contact tussen vreemden even niet heel gewenst. Dat heeft in ons persoonlijke leven natuurlijk grote gevolgen. Maar ook voor de opnames van films en series heeft het consequenties. Warner Bros. Television-bazen Susan Rovner en Brett Paul vertelden tijdens een conference call waar aan gedacht wordt.

Lees ook: Pijnlijk slechte kijkcijfers voor 'The Flash'

Geen seks of geweld
Problematisch is natuurlijk de social distancing waar we als gevolg van het coronavirus mee te maken hebben. Dat maakt het moeilijk om intieme scènes op te nemen. Daarom wordt eraan gedacht om “het fysieke contact tussen acteurs” te verminderen. Ook denkt men aan manieren om “intieme scènes opnieuw vorm te geven”.

Lees ook: Seizoensfinale 'The Flash' S6 wordt episch

Verder zijn stunts waarbij er fysieke contact plaatsvindt waarschijnlijk niet meer mogelijk. Grotere stunts waarbij er anderhalve meter afstand gehouden wordt, lijkt niet uit den boze.

Bron: Variety

Lees meer over: Coronavirus, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws