Marvel-serie 'Fury Files' vanaf 15 mei op Disney+

Marvel-serie 'Fury Files' vanaf 15 mei op Disney+

Misschien met Samuel L. Jackson krijgen we meer te horen over de schurken en helden in de wereld van Marvel.

Bram de Groot, 5 mei 2020 om 11:21

De productie van de vele Marvel-series die op Disney+ moeten verschijnen ligt stil. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat bijvoorbeeld The Falcon and the Winter Soldier niet op tijd klaar is voor het geplande debuut in augustus. Marvel komt nu met Fury Files.
Verwacht overigens niet direct live action-Marvel geweld binnen het Marvel Cinematic Universe. De serie rcht zich op de vele helden en slechteriken in de Marvel-wereld en er wordt gebruikt gemaakt van beelden uit tv-series als Avengers: Earth's Mightiest Heroes en X-Men: The Animated Series.

De officiële synopsis
"Het zal je niet verbazen dat Nick Fury een dossier heeft over elke Marvel superheld. Fury Files geeft kijkers toegang tot uiterst geheime SHIELD-informatie over belangrijke Marvel-helden en -schurken. Dit alles wordt verteld door niemand minder dan de mysterieuze Fury. Er komt een mix van animatie en motion comic art samen! Ben je op zoek naar een heleboel informatie over elke held? Fury zorgt ervoor."

Het is onbekend of we de stem van Samuel L. Jackson te horen krijgen. Fury Files start op 15 mei en mogelijk krijgen we snel meer te zien.

Bron: CBM

Lees meer over: Fury Files, Marvel, Disney, SHIELD, The Falcon and the Winter Soldier

Populair nieuws