Disney+ kondigt nieuwe ruimteserie aan!

Disney brengt de interessante nieuwe ruimteserie The Right Stuff dit jaar uit op Disney+.

Bram de Groot, 06-05-2020 12:25

Disney+ heeft een nieuwe tv-serie aangekondigd die dit jaar op de streamingdienst moet verschijnen. Het betreft een ruimteserie die al in ontwikkeling was voor National Geographic. Nu komt deze dus direct op Disney+.
Het betreft de titel The Right Stuff en deze serie vertelt het verhaal over de eerste jaren van de Amerikaanse ambities om de ruimte in te gaan. Het gelijknamige boek van schrijver Tom Wolfe staat centraal.

Eerder een film in 1983
In 1983 verscheen er al een film en nu wordt het een miniserie. We zien hoe astronauten en hun familie belanden in een soort "reality show" doordat ze publieke figuren worden.

De gebeurtenissen spelen zich af tijdens de Koude Oorlog in 1959 en we zien zeven astronauten - de Mercury Seven - die twee jaar de tijd krijgen om in de ruimte te komen.


In het najaar op Disney+
Hoofdrollen zijn er voor Patrick J. Adams als Major John Glenn, Jake McDorman als Lieutenant Commander Alan Shepard, Colin O'Donoghue als Lieutenant Gordon Cooper, Aaron Staton als Wally Schirra, James Lafferty als Scott Carpenter, Micah Stock als Deke Slayton en Michael Trotter als Gus Grissom.

In het najaar moet The Right Stuff starten op Disney+.

Bron: comicbook.com

Lees meer over: The Right Stuff, Patrick J Adams, Jake McDorman, Disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam