search

Ons nieuws van woensdag 6 mei 2020

Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!

Robert Rodriguez (Sin City) en Peyton Reed (Ant-Man) betrokken bij het tweede seizoen van de Star Wars-serie.

Recent werd duidelijk dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het verschijnen van het tweede seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian op Disney+ en nu wordt bevestigd dat twee grote regisseurs een aandeel hebben bij het nieuwe seizoen.

Via Twitter krijgen we namelijk foto's van Sin City-regisseur Robert Rodriguez en Ant-Man-regisseur Peyton Reed. Wat hun exacte rol in het tweede seizoen van The Mandalorian is niet bekend. De regiestoel speelt wel een belangrijke rol.

Peyton Reed als regisseur?
Hieronder zie je de foto die Reed deelde. Het lijkt er verdacht veel op dat hij voor een of meerdere afleveringen in de regiestoel heeft plaatsgenomen.



Lees ook: Nieuw personage uit 'The Mandalorian' seizoen 2 onthuld

Robert Rodriguez op zeker regisseur
Robert Rodriguez heeft op zeker een of meerdere afleveringen geregisseerd. Dit meldt hij in zijn tweet. Opvallend is dat hij een foto meestuurt met de Baby Yoda uit het nieuwe seizoen. Seizoen 2 moet in oktober starten op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 brute zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Series / Featured

3 brute zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Deze zombieseries vind je gewoon op Netflix en zijn zeker aanraders voor de liefhebbers.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je 3 gave zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Kingdom (2 seizoenen)
Dit is een sterke en overzichtelijke zombieserie uit Zuid-Korea, geregisseerd door Kim Seong-hun. De verfilming van de webcomics The Kingdom of the Gods is een succes en is goed ontvangen. Recent verscheen het tweede seizoen. We zien hoe een land wordt overrompeld door een mysterieuze plaag, met zombies tot gevolg.



The Walking Dead (9 seizoenen)
Al tien seizoenen lang houdt The Walking Dead de die-hard fans aan de buis gekluiserd. Op Netflix staan de eerste negen seizoenen en dat is voldoende om het verhaal van hoofdpersonage Rick Grimes te volgen die zijn volgers helpt in de strijd tegen de walkers en vele andere overlevenden die afwijkende overlevingstechnieken hanteren. Seizoen tien zal waarschijnlijk niet veel later online komen.



iZombie (4 seizoenen)
Deze zombiekomedie is een verfilming van de gelijknamige strips van DC / Vertigo Comics en werd gemaakt door de bedenkers van Veronica Mars. De hoofdrol is voor actrice Rose McIver en zij speelt een dokter die in een zombie is veranderd. Haar doel in de serie is het oplossen van misdaden, op haar eigen maniertje. Een vijfde seizoen is ook beschikbaar en zal ongetwijfeld later op Netflix volgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reünie 'Too Hot To Handle' nu vrijdag op streamingdienst Netflix
Series / Nieuws

Reünie 'Too Hot To Handle' nu vrijdag op streamingdienst Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt dat er komende vrijdag een reünie-aflevering komt van \'Too Hot To Handle\'...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de datingshow Too Hot To Handle. Komende vrijdag verschijnt er immers een heuse reünie-aflevering op Netflix!

Het is een traditie die Netflix ook ten tijde van de Coronacrisis niet wou breken. Wanneer een datingshow is afgelopen verschijnt er doorgaans altijd nog een reünie-aflevering... die komt er nu dus ook voor Too Hot To Handle.

Opvallende reünie
Ondanks het feit dat fans zich dus kunnen opmaken voor de komst van een reünie-aflevering zal deze er toch wel behoorlijk anders uitzien dan normaal. Vanwege het Coronavirus werd er namelijk voor gekozen om de reünie virtueel te laten verlopen. Met andere woorden, de deelnemers zullen niet met elkaar in één ruimte komen te zitten.

Veel over de levens van de deelnemers van Too Hot To Handle is er momenteel eigenlijk niet geweten. Wat wel eerder reeds uitlekte is dat Harry en Francesca toch alweer een jaar na de opnames nog steeds een koppel vormen. Hoe is het echter gesteld met de rest van de deelnemers? We krijgen het allemaal komende vrijdag te zien in de reünie-aflevering van Too Hot To Handle!

Lees ook: Stevige kritiek op Netflix-datingshow 'Too Hot To Handle'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier' wordt als een bekende Mel Gibson-film
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' wordt als een bekende Mel Gibson-film

Marvels eerste Disney+ serie doet waarschijnlijk erg denken aan Leathal Weapon.

Ondanks de coronacrisis staat The Falcon and the Winter Soldier nog steeds gepland om in augustus op de streamingdienst te verschijnen. In de serie krijgen we te zien hoe Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan omgaan met de rol van Captain America in de franchise.

En dat leidt uiteraard tot een soort team-up van twee superhelden. Stan sprak recent met Variety en vergelijk de show met de Leathal Weapon-films waarin onder meer acteur Mel Gibson te zien is.

"We zijn echt in die relatie gedoken. En het is super leuk, ik vind het erg op de Lethal Weapon-wereld lijken," aldus Stan over de rolverdeling in de Marvel-serie.

Hoe was het werken met Mackie?
Stan: "We hebben veel plezier gehad. Het is een gekkenhuis om met Anthony samen te werken. Hij haalt echt het beste en het slechtste uit me. En ik hou van hem en haat hem tegelijkertijd. Maar dat is onze dynamiek en ik vond het gaaf om alles te verkennen, aangezien we maar een paar scènes in de films samen hadden."

Lees ook: Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt complex

Er zouden nog een paar weken aan opnames nodig zijn om The Falcon and the Winter Soldier af te ronden. Ook is het de vraag hoe de serie aansluit op bijvoorbeeld Black Widow die is uitgesteld tot in november.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios maakt Ironheart-serie voor Disney+
Series / Nieuws

Marvel Studios maakt Ironheart-serie voor Disney+

Marvel is van plan om ongelofelijk veel nieuwe series te maken, ook dit personage lijkt een eigen serie te gaan krijgen.

Marvel Studios is hard bezig met het plannen van series voor wanneer de pandemie weer voorbij is. Zo lijkt de studio hard bezig te zijn met een serie rond het Ironheart personage.

Ironheart volgt het verhaal van Riri Williams, een 15-jarig genie. Riri volgt ondanks haar leeftijd al lessen aan het prestigieuze M.I.T. Riri is zo slim dat het haar lukt om het pak van Iron Man na te bootsen, waarna ze de naam Ironheart toe eigent. Ironheart maakt deel uit van een groep genaamd de Champions, wat een soort jongere Avengers zijn.

Lees ook: Wow! Keanu Reeves als Marvel-held 'Moon Knight'?

Enorm veel Marvel-series verwacht
The Cinema Spot meldt dat er nog geen schrijvers door de studio zijn aangenomen. Marvel Studios is echter wel al druk bezig met het luisteren naar pitches van verschillende schrijvers. Er wordt verwacht dat de serie in 2021 met opnames kan gaan beginnen.

Ironheart kan toegevoegd aan een lange lijst van Marvel-series voor Disney+ die nog in de maak zijn. Eerder werden er al series rond The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk, en Moon Knight aangekondigd.

Lees ook: Marvel-serie 'Fury Files' vanaf 15 mei op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Pratt krijgt hoofdrol in politieke thriller op Amazon Prime
Series / Nieuws

Chris Pratt krijgt hoofdrol in politieke thriller op Amazon Prime

Filmster Chris Pratt keert terug naar de tv in deze spannende serie geproduceerd door Amazon.

Chris Pratt is binnenkort na jaren weer in een serie te zien, en wel op Amazon Prime! Amazon gaat namelijk de nieuwe serie met Chris Pratt in de hoofdrol produceren. Pratt gaat de serie, The Terminal List, ook produceren.

Het nieuws dat Pratt in deze serie gaat spelen kwam eerder al naar buiten. Nu is echter ook bekend geworden dat Amazon de verdere productie van deze serie op zich gaat nemen.

Lees ook: Chris Pratt terug op televisie met 'The Terminal List'

Navy SEAL
The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Carr. De serie gaat over James Reece, een Navy SEAL, die samen met zijn collega's in een hinderlaag terecht kwam tijdens een geheime operatie. Reece komt er langzamerhand achter dat dit niet zomaar een hinderlaag was, maar dat het misschien wel een gerichte actie op hem was.

Een opvallend feit is dat Chris Pratt John Krasinski achterna gaat. Beide heren waren bekend van hun rollen bij sitcoms op NBC(Parks and Rec en The Office) en net als John Krasinski (Jack Ryan) krijgt Pratt nu ook een thrillerserie vol actie op Amazon.

Veteranen
Om te helpen met de authenticiteit van de serie schrijven er verschillende veteranen mee aan de serie. Minstens de helft van de schrijvers van The Terminal List zullen dan ook uit veteranen bestaan.

Chris Pratt was recentelijk nog te zien in een speciale reünie-aflevering van Parks and Recreation. The Terminal List betekent voor de acteur dan ook de eerste grote rol op tv sinds het einde van Parks and Recreation in 2015.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opmerkelijk: 'Riverdale' seizoen 5 maakt behoorlijke sprong in de tijd
Series / Nieuws

Opmerkelijk: 'Riverdale' seizoen 5 maakt behoorlijke sprong in de tijd

Vanuit verschillende hoeken weerklinkt de stelling dat het vijfde seizoen van 'Riverdale' een stevige sprong in de tijd zal gaan maken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Reeds enige tijd wordt er druk gespeculeerd over hoe de serie Riverdale er uit zal gaan zien vanaf het vijfde seizoen. Het lijkt er naar uit te zien dat we daar nu eindelijk een antwoord op hebben gekregen.

Nu het vierde seizoen van Riverdale zo goed als afgelopen is, is het tijd geworden om even vooruit te blikken. Dat moet ook Skeet Ulrich gedacht hebben. De populaire acteur neemt afscheid van de reeks en gaf naar aanleiding van dat afscheid een interview in The Today Show in Australië. Uit dat interview kwamen enkele opmerkelijke uitspraken naar boven.

Vijf jaar
In eerste instantie liet Ulrich optekenen dat hij iedereen die betrokken is bij de productie van Riverdale een warm hart toedraagt. Hij benadrukte dat zijn rol in de serie de langste was die hij tot dusver aan één stuk door heeft vertolkt. De acteur gaf echter aan dat hij het gevoel heeft dat het op creatief vlak gewoon tijd is voor verandering. Nadat hij dit had gezegd kwam er plots nog iets interessants naar boven. Ulrich stelde toen immers het volgende:

"Ik weet dat ze met het vijfde seizoen van de serie een andere weg in willen slaan. Het plan is dan ook om een sprong in de tijd te maken van vijf jaar. Ook deze keuze leek mijn voorgevoel dat het tijd was om verder te gaan en te zoeken naar nieuwe, creatieve uitdagingen alleen maar te bevestigen".

Dat er een sprong in de tijd zal worden gemaakt hoeft op zich niet te verbazen. Eerder waren er immers al vrij hardnekkige geruchten die in die richting wezen. Dit niet in het minst omdat het voor de schrijvers van de reeks erg lastig zou zijn geweest om allemaal aparte verhaallijnen uit te werken voor onder meer Betty, Archie, Veronica & Jughead. Ze zouden immers allemaal naar verschillende universiteiten gaan.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het vijfde seizoen van Riverdale zal er wellicht volledig anders uit komen te zien!

Lees ook: Fans opgelet: finale aflevering 'Riverdale' seizoen 4 uitgesteld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ kondigt nieuwe ruimteserie aan!
Series / Nieuws

Disney+ kondigt nieuwe ruimteserie aan!

Disney brengt de interessante nieuwe ruimteserie The Right Stuff dit jaar uit op Disney+.

Disney+ heeft een nieuwe tv-serie aangekondigd die dit jaar op de streamingdienst moet verschijnen. Het betreft een ruimteserie die al in ontwikkeling was voor National Geographic. Nu komt deze dus direct op Disney+.

Het betreft de titel The Right Stuff en deze serie vertelt het verhaal over de eerste jaren van de Amerikaanse ambities om de ruimte in te gaan. Het gelijknamige boek van schrijver Tom Wolfe staat centraal.

Eerder een film in 1983
In 1983 verscheen er al een film en nu wordt het een miniserie. We zien hoe astronauten en hun familie belanden in een soort "reality show" doordat ze publieke figuren worden.

De gebeurtenissen spelen zich af tijdens de Koude Oorlog in 1959 en we zien zeven astronauten - de Mercury Seven - die twee jaar de tijd krijgen om in de ruimte te komen.



In het najaar op Disney+
Hoofdrollen zijn er voor Patrick J. Adams als Major John Glenn, Jake McDorman als Lieutenant Commander Alan Shepard, Colin O'Donoghue als Lieutenant Gordon Cooper, Aaron Staton als Wally Schirra, James Lafferty als Scott Carpenter, Micah Stock als Deke Slayton en Michael Trotter als Gus Grissom.

In het najaar moet The Right Stuff starten op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alom geprezen 'Under the Skin'-film wordt nu ook een serie
Series / Nieuws

Alom geprezen 'Under the Skin'-film wordt nu ook een serie

De film met Scarlett Johansson werd in 2013 alom geprezen door filmcritici.

Een tijdje terug werd bekend dat Silver Reel en A24 een bittere strijd uitvochten om de rechten van een tv-spinoff van Jonathan Glazers cultfilm Under the Skin uit 2013 te bemachtigen.

Silver Reel, die de strijd heeft gewonnen, financierde de film met Scarlett Johansson. Film4 en BFI deden eerder al pogingen om een tv-serie van Under the Skin van de grond te krijgen.

Claudia Bluemhuber, CEO van Silver Reel, liet daarbij weten dat de serie het oorspronkelijke boek van Michel Faber als basis zal gebruiken, maar ook op respectvolle manier zal omgaan met Glazers verfilming:

"We hebben momenteel verschillende schrijvers op het oog. Het liefst willen we een Britse schrijver betrekken bij dit project."

Een bejubelde film
Under the Skin won diverse filmprijzen, maar werd vooral door critici geprezen om zijn originaliteit.De film was goed voor een score van 85% op Rotten Tomatoes en kreeg verscheidene vijf sterren-recensies. Het verhaal gaat over een buitenaards wezen dat het gemunt heeft op mannen in Schotland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-held Spock had een kind maar dat werd 'geschrapt'
Series / Nieuws

'Star Trek'-held Spock had een kind maar dat werd 'geschrapt'

Waarom werd het kind echter uit het canon van de Star Trek-franchise geschrapt?

Na Star Trek III zou Saavik eigenlijk zwanger zijn van een kind van Spock. Dat fascinerende verhaal werd echter geschrapt uit het canon van de franchise. Maar waarom precies?

In Star Trek: The Search for Spock wordt de U.S.S. Grissom naar de Genesis-planeet gestuurd. Saavik en de zoon van Kirk, David Marcus, die samen het Genesis Device hadden helpen bouwen, gingen naar het oppervlak van de planeet.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 laat langer op zich wachten

Seks met Spock
Daar kwamen ze erachter dat Spock niet gewoon weer tot leven was gekomen, maar ook dat Genesis ervoor zorgde dat hij van kind tot volwassene werd. Toen Spock volwassen werd, onderging hij de Pon Farr, een pijnlijk ritueel van Vulcans die seks willen hebben. Om te begrijpen wat dit betekent, had Saavik seks met de jonge Spock.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery'-serie had bijna een geheel andere verhaallijn gehad

Oorspronkelijk zou ze zwanger worden. Maar de producenten vonden het te complex om Saavik een rol te geven in Star Trek IV: The Voyage Home. Daarom werd de zwangerschap van het personage teruggedraaid en helemaal uit het canon gehaald.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead': is Morgan nou [spoiler..] of niet?
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead': is Morgan nou [spoiler..] of niet?

Acteur Lennie James wil niet duidelijk vertellen of zijn personage nou dood is of niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Leeft Morgan nog in Fear the Walking Dead? Het personage van Lennie James is een van de personages die het langst bij de serie is. Hij verscheen al in de première van The Walking Dead.

Vandaag vertelt acteur Lennie James over zijn rol in de serie. Hij kan "onder geen beding" reageren op de vraag of Morgan nog leeft. "Hij is een overlever, maar in dit universum is het keer op keer bewezen dat ieders tijd op een gegeven moment op is."

Lees ook: Dit personage keert niet terug in 'Fear the Walking Dead'

Nooit dood
"Er zijn meerdere personages geweest waarvan mensen hebben gezegd: 'dat personage kan niet dood en is altijd te zien' en dan zijn ze ineens weg. Rick en Carl zijn daar goede voorbeelden van," vertelde James.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' S6 laat we érg lang op zich wachten

"Niks is zeker, maar misschien is de tijd van Morgan wel op. Misschien ook niet natuurlijk. Hopelijk krijgen we een nieuw seizoen van Fear en gaan we dan zien hoe het zal lopen."

Het zesde seizoen werd nog opgenomen toen AMC de productie moest stilleggen vanwege het coronavirus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Werkte 'Star Wars'-bedenker George Lucas mee aan 'Star Wars: The Clone Wars'?
Series / Nieuws

Werkte 'Star Wars'-bedenker George Lucas mee aan 'Star Wars: The Clone Wars'?

Maker Dave Filoni vertelde het een en ander over de medewerking van George Lucas.

Dave Filoni, die meewerkt aan diverse series in het Star Wars-universum, vertelde dat bedenker van de franchise George Lucas meewerkte aan het laatste seizoen van de animatieserie Star Wars: The Clone Wars.

Filoni sprak met Entertainment Weekly in het kader van de finale van de serie. Hij vertelde nu dat er wel degelijk gesproken is met George Lucas, al is de bijdrage van hem relatief klein. De serie is echt een product van de nieuwe generatie creatieve geesten die meewerkt.

George Lucas
"George en ik praten nog regelmatig met elkaar, dus soms vraag ik hem iets. Maar hij houdt er heel erg van om ernaar te kijken. Wat we hebben laten zien, zijn dingen die we jaren geleden besproken hebben. The Bad Batch is een reeks verhalen die we met hem geschreven hebben en de Trace en Rafa verhaallijn komt ook van samenvattingen die hij maakte," aldus Filoni.

"Die laatste vier afleveringen zijn waarschijnlijk de laatste die we samen ontwikkeld hebben. Er zijn elementen die altijd hetzelfde zijn geweest. Maar hij heeft niets gezien, tot de boel uitgezonden werd. Ik respecteer hem heel erg en wil er altijd voor zorgen dat wat ik maak zo goed mogelijk is. Dus zo nu en dan praat ik met hem."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Arrow' spin-offs gaan er mogelijk niet meer komen?
Series / Nieuws

De 'Arrow' spin-offs gaan er mogelijk niet meer komen?

Het is niet zeker wat er met de serie gaat gebeuren, wat komt door de coronacrisis.

Het einde van Arrow was na acht seizoenen toch wat bitterzoet. Maar voor fans was er hoop dat de serie Green Arrow and the Canaries mogelijk een mooie spin-off zou worden. De op een na laatste aflevering van Arrow was namelijk een backdoor-pilot.

Sinds die aflevering te zien was, hoopt men op een vervolg. Maar zelfs voor de castleden is het nog altijd niet duidelijk of de serie ook echt gemaakt gaat worden. Het kan zomaar dat het blijft bij de backdoor-pilot die gemaakt werd.

Lees ook: Crossover Arrowverse hierna in de toekomst?

Onzekere toekomst
Actrice Katherine McNamara vertelde dat ze graag terug zou willen keren, maar dat het op dit moment niet zeker is. "Ik vroeg het laatst nog, maar alles is natuurlijk helemaal veranderd. De wereld is niet meer wat ze was. Dingen die besteld waren zijn gecancelled. En niemand weet wat er aan de hand is."

Lees ook: Doorgaan 'Arrow'-spin-off is door crisis zeer onzeker

Vervolgens vertelde ze dat pas in mei bekend zou worden gemaakt of de serie überhaupt gemaakt zou worden. Dat gaat dus pas binnenkort gebeuren, mits de boel blijft zoals te verwachten valt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Westworld' onthult het bizarre laatste park
Series / Nieuws

'Westworld' onthult het bizarre laatste park

We weten nu nog veel meer over deze toch vrij bizarre HBO-serie, die snel een vierde seizoen krijgt.

Eindelijk weten we wat het vijfde park is in Westworld. Daarmee zijn alle zes de parken onthuld. Dit zesde blijkt een bijzondere connectie te hebben met niemand minder dan hoofdpersoon Caleb.

Een flashback in de seizoensfinale laat zien dat Caleb in het leger zat. Maar hij werd niet gewoon getraind. Park 5 bleek een trainingsbasis te zijn voor het leger. Daar konden soldaten op 'levende' doelwitten (lees: Hosts) oefenen.

Eerder ontmoet
Caleb en Dolores bleken elkaar daar eerder ontmoet te hebben. Caleb en zijn eenheid moesten hosts redden, van een vijand. Daar wilden de maten van Caleb Dolores en de andere vrouwen die ze net gered hebben verkrachten. Maar Caleb weerhield hen daarvan.

Die beslissing was ook de reden waarom Dolores besloot om Caleb te zoeken zodra ze in de echte wereld was en op zoek ging naar een manier om een revolutie te beginnen.

De andere parken
We weten nu wat alle parken zijn. Niet alles heeft een naam. Maar goed, het lijstje is als volgt:
Westworld (Park 1)
Shogunworld (Park 2)
Warworld (Park 3)
Fantasy-wereld (Park 4)
Trainingswereld (Park 5)
The Raj (Park 6)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.