Netflix deelt nieuwe beelden van fantasy-serie 'Cursed'

Netflix heeft enkele nieuwe beelden gedeeld van haar aankomende fantasy-serie 'Cursed'...

Geoffrey Ketels, 10-05-2020 19:52

Netflix heeft enkele nieuwe beelden de wereld ingestuurd van de aankomende fantasy-serie Cursed. De serie moet normaal deze zomer verschijnen.
De fantasyserie Cursed is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt is gebracht door Tom Wheeler. In het boek waren tekeningen terug te vinden van niemand minder dan Frank Miller. Miller staat uiteraard bekend als één van de tekenaars van Batman. Ondanks wat veel mensen nu misschien op het eerste zicht vermoeden draait Cursed helemaal niet om superhelden, maar wel om de legende van Koning Arthur.

Meer concreet is Cursed eigenlijk een soort van hervertelling van het verhaal door de ogen van Nimue. Zij is een jonge vrouw die is voorbestemd om de "Vrouwe van het Meer" te worden.

Katherine Langford
De fantasyserie Cursed zou als het goed is komende zomer te bekijken moeten zijn op Netflix. Nu wakkert Netflix het verlangen naar de reeks nog wat verder aan door wat nieuw beeldmateriaal op de wereld los te laten.

Het nieuwe beeldmateriaal laat ons (terug) kennismaken met enkele belangrijke leden van de cast. Onder hen uiteraard ook 13 Reasons Why actrice Katherine Langford.


Lees meer over: Cursed, serie, Netflix, fantasyserie, series

Populair nieuws