search
3 zeer fantasierijke series die Netflix rijk is!
Series / Featured

3 zeer fantasierijke series die Netflix rijk is!

Deze fantasyseries vind je gewoon op Netflix en zijn zeker aanraders voor de liefhebbers.

Op Netflix staan heel wat uiteenlopende series. Vandaag kijken we naar 3 fantasyseries die je gewoon op Netflix vindt!

Meer van dit soort handige overzichten? Bekijk ook:

3 brute zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden | 3 knalgoede series die nu gewoon op Netflix staan | 3 gave scifi-series die op Netflix te zien zijn

Once Upon a Time (7 seizoenen)
Deze fantasyserie startte in 2011 op de zender ABC (onderdeel van Walt Disney) en in de serie zijn vele sprookjesfiguren te zien, en dan niet alleen figuren bekend uit de sprookjes van Disney. Er zijn maar liefst 156 afleveringen verschenen en in 2013/2014 was er de korte spin-off Once Upon a Time in Wonderland - niet te zien op Netflix.



Locke & Key (1 seizoen)
Deze Young Adult-fantasyserie verscheen eerder dit jaar en het betreft een verfilming van de gelijknamige comicreeks uit 2008-2013 van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez. We zien hoe een jong gezin in een huis gaat wonen van hun overleden vader. Dit huis - Keyhouse - verbergt vele geheimen die geopenbaard worden door uiteenlopende sleutels. Een grimmig avontuur volgt.



The Witcher (1 seizoen)
Deze eveneens recente fantasyserie van Netflix verscheen eind 2019 en heeft Superman-acteur Henry Cavill in de titelrol. Velen kijken uit naar het volgende seizoen dat in 2021 of later verschijnt. Het verhaal gaat over Geralt van Rivia, een witcher. De eenzame monsterjager jaagt op zijn prooien tegen geld, maar belandt in een avontuur vol magische krachten, figuren en wezens.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen