search

Ons nieuws van zondag 10 mei 2020

Netflix deelt nieuwe beelden van fantasy-serie 'Cursed'
Series / Nieuws

Netflix deelt nieuwe beelden van fantasy-serie 'Cursed'

Netflix heeft enkele nieuwe beelden gedeeld van haar aankomende fantasy-serie 'Cursed'...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft enkele nieuwe beelden de wereld ingestuurd van de aankomende fantasy-serie Cursed. De serie moet normaal deze zomer verschijnen.

De fantasyserie Cursed is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt is gebracht door Tom Wheeler. In het boek waren tekeningen terug te vinden van niemand minder dan Frank Miller. Miller staat uiteraard bekend als één van de tekenaars van Batman. Ondanks wat veel mensen nu misschien op het eerste zicht vermoeden draait Cursed helemaal niet om superhelden, maar wel om de legende van Koning Arthur.

Meer concreet is Cursed eigenlijk een soort van hervertelling van het verhaal door de ogen van Nimue. Zij is een jonge vrouw die is voorbestemd om de "Vrouwe van het Meer" te worden.

Katherine Langford
De fantasyserie Cursed zou als het goed is komende zomer te bekijken moeten zijn op Netflix. Nu wakkert Netflix het verlangen naar de reeks nog wat verder aan door wat nieuw beeldmateriaal op de wereld los te laten.

Het nieuwe beeldmateriaal laat ons (terug) kennismaken met enkele belangrijke leden van de cast. Onder hen uiteraard ook 13 Reasons Why actrice Katherine Langford.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans opgelet! Er komen (nog) meer reality shows op Netflix
Series / Nieuws

Fans opgelet! Er komen (nog) meer reality shows op Netflix

Vanaf 1 juni 2020 verschijnen er heel wat nieuwe reality shows op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Het lijken gouden tijden te zijn voor fans van realityshows! Vanaf 1 juni verschijnen er immers heel wat nieuwe realityseries op streamingdienst Netflix.

Middels een bericht op social media heeft Netflix bekend gemaakt dat de eerste vier seizoenen van Keeping Up With The Kardashians vanaf 1 juni te bekijken zullen zijn op de streamingdienst. Dit was alvast goed nieuws voor fans van reality series, maar er is meer!

The Real Housewives
In de Verenigde Staten zijn reality shows tegenwoordig haast populairder dan ooit. Ze worden niet alleen bij de vleet geproduceerd, daarnaast halen de meeste van deze shows ook nog eens geweldige kijkcijfers.

Netflix heeft er duidelijk goede hoop in dat dit ook in andere delen van de wereld het geval zal zijn. Buiten Keeping Up With The Kardashians verschijnen er vanaf 1 juni van dit jaar immers ook nog drie versies van The Real Housewives op de streamingdienst. Het gaat hierbij om de volgende:

- The Real Housewives of Beverly Hills (4 seizoenen)
- The Real Housewives of New York (4 seizoenen)
- The Real Housewives of Atlanta (4 seizoenen)

Ben jij dus met andere woorden fan van reality shows? Dan heb je vanaf 1 juni heel wat leuks om te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kardashians reality serie komt naar Netflix
Series / Nieuws

Kardashians reality serie komt naar Netflix

De eerste vier seizoenen van de razend populaire realityshow verschijnen vanaf 1 juni op Netflix...

Geoffrey Ketels
Fans van de Kardashians opgelet! Binnenkort verschijnt op Netflix immers een serie die absoluut iets is voor jullie!

Door middel van een post op social media heeft Netflix bekend gemaakt dat vanaf 1 juni 2020 de realityshow op haar streamingdienst te bekijken is welke volledig in het steken staat van... de Kardashians! Eén van de nu reeds meest opvallende quotes uit de reeks is de volgende; "Kim, kan je stoppen met foto's van jezelf te nemen? Je zus gaat naar de gevangenis!"

4 seizoenen
De realityshow die op Netflix te bekijken zal zijn vanaf 1 juni 2020 luistert naar de naam Keeping Up With The Kardashians. Netflix heeft bekend gemaakt dat de eerste vier seizoenen van de realityshow op haar streamingdienst te bekijken zullen zijn.

Inmiddels spreken de reacties boekdelen. Heel wat mensen zijn fan van de opvallende familie, maar er zijn ook heel wat haters. Zo stelde iemand in een reactie op de bekendmaking het volgende; "Normaal gesproken gooi ik afval weg. Netflix pakt het echter terug uit de vuilnisbak, zet het in de kast en maakt er tot slot ook nog eens trots reclame voor."

Hoe het ook zij, vanaf 1 juni is de realityshow dus te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series verschenen nieuw op Amazon Prime Video
Series / Streaming-diensten

Deze series verschenen nieuw op Amazon Prime Video

Een paar nieuwe toevoegingen maar deze week op Amazon Prime Video. Het is niet altijd feest.

Het was een mooie week op Amazon Prime Video als het op films aankomt, wat series betreft iets minder. Deze week maar vier nieuwe series en allemaal niet het meest interessante materiaal.

Dora the Explorer (2 seizoenen)
Perfect voor de kleintjes. In deze serie gaat Dora samen met haar vriendje Monkey Boots op avontuur. En ze leert van alles, wat goed is voor de kids!


Dispatches from Elsewhere (1 seizoen)
Vier gewone mensen hebben net als iedereen het gevoel dat er iets mist. Ze ontdekken een puzzel, net voorbij de sluier van het alledaagse. Hun ogen openen daardoor voor een wereld van mogelijkheden en magie.


Shaitaan Haveli (1 seizoen)
Filmmaker Hariman moet een horrorfilm opnemen. Er gebeurt van alles vreemds op de set en langzaamaan realiseert de crew zich dat er meer aan de hand is. Wat een filmset hoort te zijn, lijkt wel echt.


Chacha Vidhayak Hain Humare (1 seizoen)
Ronny's hele leven is gebaseerd op een leugen. Voor de wereld is hij de neef van een lokale MLA en een jongerenleider die andermans problemen oplost. In het echt is hij 25 en werkloos.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keren de Jedi en hun lichtzwaarden terug in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Keren de Jedi en hun lichtzwaarden terug in 'The Mandalorian'?

Lichtzwaard vs. Darksaber op een nieuw item voor het tweede seizoen van de Star Wars-serie.

In oktober keert The Mandalorian terug op Disney+ nadat het eerste seizoen verleden november al debuteerde. In het tweede seizoen krijgen we onder meer Boba Fett te zien, maar ook de Jedi lijken terug te keren.

Waar het bericht over Fett ondertussen officieel is bevestigd, is het nog even afwachten hoe officieel de terugkeer van de Jedi is in het Star Wars-universum. Maar er lijkt wel iets verklapt. Op een embleem die is uitgedeeld aan de cast & crew is namelijk een lightsaber te zien. En dat moet wel iets te betekenen hebben.

Lees ook: Boba Fett officieel terug in 'The Mandalorian'!

Lichtzwaard vs. Darksaber
De twee zwaarden die we zien, zijn de Darksaber - die in handen van Moff Gideon, de rol van Giancarlo Esposito (Breaking Bad) is - en een lichtzwaard van hoogstwaarschijnlijk een Jedi. Esposito liet eerder weten dat hij zijn Darksaber veel heeft gebruikt tijdens de opnames. Dus: lichtzwaardgevechten!

Lees ook: Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!

MANDO SEASON 2 crew gift has two sabers clashing. One seems to be the Darksaber hilt, but what's the other? from r/StarWarsLeaks
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wacht... Duurt 'Westworld' helemaal geen 6 seizoenen?
Series / Nieuws

Wacht... Duurt 'Westworld' helemaal geen 6 seizoenen?

Een eerder bericht zei nog van wel, maar nu laten de makers weten dat het anders zit.

Een paar dagen geleden was er het bericht dat de grootse HBO-sciencefictionserie Westworld uit in totaal zes seizoenen zal gaan bestaan. Dit blijkt niet waar te zijn.

In gesprek met Variety ging Jonathan Nolan, die de serie samen met Lisa Joy maakt, in op het gerucht en hoe ze kijken naar het verloop van de serie in seizoenen.

"Nou, ik wil dit even verduidelijken. Weet je, Lisa en ik hebben het eigenlijk nooit over een aantal seizoenen gehad," legde Nolan uit. "James Marsden zei ooit dat er vijf seizoenen zouden komen en meer recentelijk was er het bericht over een andere deal. Maar we hebben nooit hardop gesproken over hoeveel seizoenen we willen maken, omdat ik denk dat dit dom zou zijn."

Lees ook: kijkcijfers 'Westworld' seizoen 3 zijn goed!

Begin, midden en einde
Waarom zou dat dom zijn? Nolan: "Dingen veranderen, omstandigheden veranderen. Ik denk dat toen we gingen zitten om de show voor te bereiden, we niet helemaal beseften hoe moeilijk het zou zijn om deze serie te maken. Hoeveel jaar het zou duren per seizoen. Dus we hebben nooit echt gesproken over hoeveel seizoenen het plan was. Toen we het plan hadden, zijn we niet echt op een specifiek aantal seizoenen uitgekomen. Het is een begin, een midden en een einde."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er is hoop voor de 'Lord of the Rings'-serie!
Series / Nieuws

Er is hoop voor de 'Lord of the Rings'-serie!

Amazon mag bijna weer verder met de opnames van de televisieserie waar twee seizoenen van gemaakt worden.

Amazon was druk bezig met de opnames van Lord of the Rings. De serie werd opgenomen in Nieuw-Zeeland. Maar deze werden, net als alle andere producties, stilgelegd vanwege het coronavirus. Nu mogen ze bijna hervat worden.

De New Zealand Film Commission is druk bezig met onderzoek naar voorwaarden waaronder filmproducties verder mogen. Kleinschalige producties zijn zelfs al hervat. Grote producties mogen beginnen op het moment dat het land zijn noodsituatie afschaalt. Daarna moeten er wel duidelijke maatregelen getroffen worden om de gezondheid van iedereen te waarborgen.

Lees ook: Probleem voor Amazons 'Lord of the Rings'

Lord of the Rings
De Lord of the Rings-serie van Amazon wordt gemaakt in goedkeuring van de Tolkien-erfgenamen. De serie vertelt een heel nieuw verhaal in de wereld van Tolkien. We zien Midden-Aarde in de tweede era, dus niet in de tijd van de ene Ring en de queeste van Frodo om deze te vernietigen.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-opnames liggen stil door coronavirus

Er waren twee afleveringen opgenomen toen de pandemie toesloeg. Amazon heeft de serie al een tweede seizoen gegund. De eerste reeks zal in 2021 te zien zijn, mits de opnames inderdaad verder kunnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'The Falcon and the Winter Soldier' kunnen weer verder
Series / Nieuws

Opnames 'The Falcon and the Winter Soldier' kunnen weer verder

Marvel Studios mag weer gaan beginnen met de opnames van deze televisieserie in Praag!

The Falcon and the Winter Soldier kan snel verder gaan met de opnames in Praag. Tsjechië heeft namelijk nieuwe regels opgesteld voor film- en televisieproducties. Die maken duidelijk dat dit sort opnames weer plaats zouden kunnen vinden.

The Falcon and the Winter Soldier was net klaar met de opnames in Atlanta. Vervolgens werd er verder gegaan in Praag, maar daar kwam de boel snel stil te liggen. Sindsdien is het afwachten hoe de coronacrisis zich ontwikkeld. Maar nu horen we dus meer over de toekomst.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt als een bekende Mel Gibson-film

Weer mogelijk
Volgens The Hollywood Reporter mogen er weer opnames plaatsvinden in Praag. Een productie kan hervat worden, onder de voorwaarde dat deze voldoet aan "nieuwe standaarden ten aanzien van de hygiëne". Zo moet er elke 14 dagen een coronatest plaatsvinden en moet de set regelmatig schongemaakt worden.

Lees ook: Direct vervolg 'Avengers: Endgame' op Disney+ met 'The Falcon and the Winter Soldier'

Personeel dat naar Tsjechië reist, moet een bewijs aanleveren van een negatieve coronatest. Ook moeten ze binnen 72 uur na aankomst een tweede test laten afnemen en "verblijven ze in quarantaine tot ze een negatief resultaat krijgen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrowverse-seizoenen ronden op deze data af
Series / Nieuws

Arrowverse-seizoenen ronden op deze data af

De finales van de seizoenen zijn allemaal in zicht en zijn binnen een maand allemaal te zien.

Televisiezender The CW laat weten wanneer de seizoensfinales van de Arrowverse-series Batwoman, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow te zien zijn. We weten daarmee wanneer de series voorlopig tot een einde komen.

The Flash is de eerste serie die zijn huidige seizoen afrondt. Dat zal op dinsdag 12 mei zijn. Diezelfde week ronden Batwoman en Supergirl hun lopende seizoenen af; om precies te zijn is dat op zondag 17 mei het geval. Volgende maand, op dinsdag 2 juni, is Legends of Tomorrow toe aan zijn seizoensfinale.

Lees ook: 'The Flash' straks ook verder na het zevende seizoen?

Nieuwe seizoenen
Alle series van The CW die nu gemaakt worden en zich afspelen in het Arrowverse, krijgen nieuwe seizoenen. Die zijn alvast besteld, maar de opnames zullen mogelijk voorlopig nog niet beginnen. Dat valt natuurlijk te wijten aan de coronacrisis, die breed om zich heen grijpt en meer van dit soort producties onmogelijk maakt.

Lees ook: Het Arrowverse levert enorm veel kijkers in

Het valt dus nog niet te zeggen wanneer de series weer te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' zorgt voor groot Constantine-plotgat
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' zorgt voor groot Constantine-plotgat

Er wordt even een fout gemaakt in de populaire DC-serie Legends of Tomorrow.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De toevoeging van John Constantine als regular aan de cast van Legends of Tomorrow was een mooie. De keuze zorgt dat magie een rol krijgt in de franchise. En dat maakt het nieuwe seizoen nog leuker dan ooit.

Maar de manier waarop de serie gebruik maakt van de hel zorgt voor een plotgat. Het meest significante moment in het verleden van Constantine is dat hij er niet in slaagde om Astra uit de hel te redden. Hij kon er ook niets aan doen dat ze voor eeuwig in het hellevuur belandde. Daardoor is het personage zo'n nihilist.

Lees ook: DC's 'Legends of Tomorrow'-serie introduceert schattig nieuw personage

Nieuw narratief
Maar het vijfde seizoen van de serie maakt het reizen naar de onderwereld wel heel makkelijk. Dat was eerder niet zo. Daardoor zou je denken dat Constantine zich de afgelopen twintig jaar echt niet zo druk had hoeven maken. Hij zou gewoon een portaal hebben kunnen openen en Astra kunnen redden.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow'-serie doet weer iets heel erg goed!

Daarmee krijgt het karakter van Constantine dus ook een behoorlijk andere inslag, omdat het allemaal niet nodig was…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.