Ook Bo-Katan Kryze zit in 'The Mandalorian'!

Ook Bo-Katan Kryze zit in 'The Mandalorian'!

Het tweede seizoen komt eraan, met Boba Fett en in oktober... Op Disney+!

Bram de Groot, 14 mei 2020 om 09:13

De Star Wars-fans die niet zo blij zijn met de afronding van de Skywalker Saga zijn waarschijnlijk een stuk gelukkiger met de serie The Mandalorian. De ontvangst is namelijk sterk en veel van de insteek past prima bij de originele films.
De Die Hard-fans die alles van Star Wars volgen zijn waarschijnlijk blij om te horen dat de serie ook personages uit onder meer de animatieseries integreert. Nu is bekend geworden dat ook Bo-Katan Kryze te zien zal zijn. Dit personage is een leider van de Mandalorians.

Dezelfde actrice als in Clone Wars
Actrice Katee Sackhoff is aangetrokken om de rol in te vullen. Ze leende haar stem al aan Bo-Katan Kryze in Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: Rebels. Met haar rol wordt verwacht dat we meer krijgen te weten over de geschiedenis van de Mandalorians en hun thuisplaneet.

Lees ook: Keren de Jedi en hun lichtzwaarden terug in 'The Mandalorian'?

De opnames voor de rol heeft ze al in februari afgerond volgens /Film en enkele andere media. In oktober moet seizoen 2 van The Mandalorian debuteren op Disney+.

Bron: /Film

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws