Keren de Jedi en hun lichtzwaarden terug in 'The Mandalorian'?

Keren de Jedi terug in 'The Mandalorian'?

Lichtzwaard vs. Darksaber op een nieuw item voor het tweede seizoen van de Star Wars-serie.

Bram de Groot, 10 mei 2020 om 15:26

In oktober keert The Mandalorian terug op Disney+ nadat het eerste seizoen verleden november al debuteerde. In het tweede seizoen krijgen we onder meer Boba Fett te zien, maar ook de Jedi lijken terug te keren.
Waar het bericht over Fett ondertussen officieel is bevestigd, is het nog even afwachten hoe officieel de terugkeer van de Jedi is in het Star Wars-universum. Maar er lijkt wel iets verklapt. Op een embleem die is uitgedeeld aan de cast & crew is namelijk een lightsaber te zien. En dat moet wel iets te betekenen hebben.

Lees ook: Boba Fett officieel terug in 'The Mandalorian'!

Lichtzwaard vs. Darksaber
De twee zwaarden die we zien, zijn de Darksaber - die in handen van Moff Gideon, de rol van Giancarlo Esposito (Breaking Bad) is - en een lichtzwaard van hoogstwaarschijnlijk een Jedi. Esposito liet eerder weten dat hij zijn Darksaber veel heeft gebruikt tijdens de opnames. Dus: lichtzwaardgevechten!

Lees ook: Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!

MANDO SEASON 2 crew gift has two sabers clashing. One seems to be the Darksaber hilt, but what's the other? from r/StarWarsLeaks

Bron: Reddit

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws