search
Laatste seizoen 'Fuller House' krijgt trailer én premièredatum
Series / Trailer

Laatste seizoen 'Fuller House' krijgt trailer én premièredatum

Nog maar negen afleveringen en dan is het verhaal van de Tanner- en Fuller-familie voorbij.

De Tanner-Fuller familie heeft de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Maar nu breekt het einde aan. Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het vijfde en laatste seizoen van Fuller House.

De eerste negen van de achttien afleveringen van dit seizoen stonden al sinds vorig jaar op de streamingdienst. Op 2 juni worden de laatste afleveringen online geplaatst. Dat kondigt Netflix aan met een afscheidstrailer.

Lees ook: De 4-jaar oude Golden Retriever uit 'Fuller House' is overwacht overleden

Heel veel beelden
De afscheidstrailer bevat vooral beelden van oude afleveringen en van vroeger toen de serie nog Full House heette (voordat Netflix de revival Fuller House maakte). De laatste paar afleveringen gaan, blijkens deze eerste trailer, draaien om de huwelijken van D.J., Stephanie en Kimmy.



Een synopsis heeft het seizoen natuurlijk ook al. D.J. Tanner-Fuller woont ineens in het huis van haar jeugd, samen met haar jongere zus en aspirant-muzikant Stephanie Tanner en DJ's beste vriendin/alleenstaande moeder Kimmy Gibbler. In het laatste seizoen is het Tanner-huis voller dan ooit, met de drie jongens van DJ, de nieuwe baby van Stephanie en de familie van Kimmy. En dat terwijl iedereen zich voorbereidt op een trio-huwelijk en alle herinneringen viert die hiertoe geleid hebben.

Lees ook: Eerste aflevering seizoen 5 'Fuller House' roept veel vragen op bij fans
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen