Eerste aflevering seizoen 5 'Fuller House' roept veel vragen op bij fans

Vragen bij eerste aflevering 'Fuller house' S5

De eerste aflevering was er één vol met nostalgische invloeden...

Geoffrey Ketels, 12 december 2019 om 08:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste aflevering van het vijfde (en laatste) seizoen van Fuller House bracht duidelijk meteen heel wat teweeg bij de fans. Zij werden dan ook getrakteerd op een trip down memory lane. Toch stellen fans zich ook een aantal vragen bij de eerste, nostalgische aflevering van het vijfde seizoen.
In de aflevering genaamd 'Welcome Home, Baby-to-Be-Named-Later' gaan Ramona, Max en Jackson naar de nog niet volledig afgewerkte zolder. Daar vinden ze een schatkist boordevol met herinneringen van de familie Tanner. De herinneringen waren reeds voor meer dan 25 jaar opgeborgen. Het openen van de schatkist bracht heel wat fantastische herinneringen met zich mee voor de fans die reeds vele jaren trouw de reeks volgen.

Lees ook: Nieuw op Netflx: 5e en laatste seizoen van 'Fuller House'

Schatkist vol herinneringen
Dat de eerste aflevering gepaard ging met behoorlijk wat nostalgie bleek onder meer uit het vinden van het Fred Flinstone kostuum van Uncle Jesse. Daarnaast was er ook de Honeybee outfit van Stephanie en natuurlijk kwamen ook Mr. Bear en Rigby tevoorschijn. De opvallende, roze wallpaper die vroeger nog in de slaapkamer van Stephanie was terug te vinden maakte het nostalgische gevoel helemaal compleet.

Heel wat fans vonden de eerste aflevering van het finale seizoen meteen een toppertje van formaat. Toch waren er enkelen die er zich ook de nodige vragen bij stelden. Hoe was het namelijk mogelijk dat de kamer van Jesse en Becky nu zoveel oude voorwerpen bevatte? In het bijzonder op Twitter verschenen er heel wat gemengde reacties.

Bron: Inquisitr.com

Lees meer over: Fuller House, serie

Informatie over de serie: Fuller House

Populair nieuws