Deze 'Star Wars'-superschurk zou straks zijn live-action debuut maken

Deze 'Star Wars'-superschurk is straks te zien

Grand Admiral Thrawn was tot nu toe alleen in animatieseries van Lucasfilm te zien.

Jim Pedd, 15 mei 2020 om 06:00

Het schijnt dat het Star Wars-personage Grand Admiral Thrawn straks naar een van de live-action series komt. Welke serie dat zou zijn is niet duidelijk. Eerder was het personage te zien als grote schurk in Star Wars Rebels.
Vandaag horen we via scooper Mikey Sutton dat Thrawn in een live-action project te zien zal zijn. “Ik weet dit nu al maanden, en heb het gehad met het wachten op aanvullende details. Ik hoor dat Thrawn zijn live-action debuut gaat maken, mogelijk binnen de komende twee jaar.”

Lees ook: Gerucht: Boba Fett heeft kleine rol in 'The Mandalorian' seizoen 2

Grote schurk
Thrawn was lang in de franchise een van de voornaamste schurken. Maar toen Disney Lucasfilm overkocht en het hele canon - op de films en televisieseries na - overboord gooide, bestond hij formeel alleen nog maar in het Legends-universum. Tot de serie Rebels hem opnieuw introduceerde.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 ligt gewoon op schema!

Het verhaal gaat nu dat Thrawn een grotere rol gaat krijgen in de franchise, onder meer in een van de aankomende live-action projecten waar Lucasfilm aandacht aan besteedt. Of het gerucht klopt is natuurlijk moeilijk te zeggen; interessant is het in elk geval wel.

Bron: Mikey Sutton

Lees meer over: Star Wars, Lucasfilm, Disney, Thrawn

Populair nieuws