'Batwoman'-synopsis voor tweede seizoen hint naar komst Batman

Het ziet ernaar uit dat de gemaskerde held misschien toch naar de The CW-serie kan komen.

Jim Pedd, 17-05-2020 12:11

Het begint er zo'n beetje op te lijken dat het tweede seizoen van Batwoman straks ruimte heeft voor Batman. Daar lijkt het in elk geval op met de synopsis die is vrijgegeven voor het tweede seizoen.
The CW gaf een vrij uitgebreide synopsis vrij voor het nieuwe seizoen. Die laat zien dat er heel wat staat te gebeuren als de serie straks in de loop van januari terugkeert op televisie.

Lees ook: 'Batwoman'-debuut scoort wel heel slecht

Eerste synopsis
Hieronder kan je de volledige synopsis lezen:
Kate Kane was nooit van plan om de nieuwe burgerwacht van Gotham te worden, maar door de verdwijning van Batman en de stad die wanhopig werd, heeft Kate zichzelf maar bewapend met een passie voor sociaal recht en een arsenaal aan high tech wapens, waarmee ze de straten van Gotham veilig houdt.

Lees ook: Eerste blik op de echte Hush in 'Batwoman'

Aan het einde van het eerste seizoen, verklaart Crows Commandant Jacob Kane de oorlog aan Batwoman. Daardoor is iedereen om hen heen gedwongen een kant te kiezen. Ondertussen is de aartsvijand van Batwoman, Alice, erop gebrand het ene ding te vinden dat de Bat neer kan halen. Dat snode plan hoopt ze uit te voeren met behulp van de voormalige beste vriend van Bruce Wayne, Tommy Elliot. Die terroriseert de stad nu als de schurk Hush.

Het tweede seizoen begint met een grote game changer voor Gotham en The Bat Team, die daardoor voor altijd veranderd zullen zijn. Als het stof neergedaald is, zal iedereen tegen Batwoman zijn, waaronder de recent ontsnapte schurken. En iedereen gaat haar in een nieuw licht zien.

Alice ontmoet haar gelijke, als ze in gevecht raakt met een gevaarlijke schurk uit haar verleden die haar zwakkere kanten heel goed kent. Terwijl Luke en Mary hun draai vinden als sidekicks, verstoort een romance hun dynamiek. En Sophie en Julia hebben een relatie die langzaam onder druk komt te staan.

Lees meer over: Batman, Batwoman, The CW, Synopsis, Arrowverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix