'The Flash' krijgt wel heel spannende schurk in zevende seizoen

'The Flash' krijgt spannende schurk in 7e seizoen

Het ziet er niet naar uit dat Team Flash het nog heel gemakkelijk gaat krijgen, komend seizoen.

Jim Pedd, 17 mei 2020 om 13:18

Het zevende seizoen van The Flash heeft een heel nieuwe slechterik. De serie rondde zijn zesde seizoen eerder af dan gepland. Maar in maart keert de serie alweer terug op The CW.
En dat nieuwe seizoen heeft straks een bijzondere nieuwe schurk. Dat belooft dus nog heel interessant te worden straks.

Lees ook: Arrowverse-seizoenen ronden op deze data af

Eerste synopsis
Barry Allen leidde een gewoon leven als een saaie medewerker van het Central City Police Department. Zijn leven veranderde voor altijd toen een deeltjesversneller van STAR Labs explodeerde, waardoor er een bliksemstorm van donkere materie ontstond die Barry raakte. Hi werd daardoor de snelste man die er leeft - The Flash.

Lees ook: Gaat 'The Flash' straks toch verder na seizoen 7?

Na de opwindende cliffhanger van het laatste seizoen, waarin Mirror Master wist te winnen en nog altijd actief is in Central City, moet The Flash zich hergroeperen om haar te stoppen en contact te leggen met zijn vermiste vrouw, Iris West-Allen.

Met behulp van de rest van Team Flash, waar zich ook de superhelden Caitlin Snow, Cisco Ramon, Ralph Diny en Nash Wells bevinden, evenals zijn adoptievader Joe West, reporter Allegra Garcia en de briljante technerd Chester P. Runk, zal Flash uiteindelijk Mirror Master kunnen verslaan. Maar daarmee laat hij een nieuwe schurk ontwaken, eentje die zijn huwelijk mogelijk uit elkaar zal doen vallen.

Lees meer over: The Flash, The CW, Grant Gustin, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws