Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder

Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder

Voorlopig dus geen nieuwe avonturen meer van The Flash, Supergirl of de andere helden.

Jim Pedd, 18 mei 2020 om 07:04

Het Arrowverse keert dit jaar niet meer terug. The CW zal in de herfst het eerste seizoen van Swamp Thing uitzenden, een DC-serie die het kocht van DC Universe, maar zendt geen nieuwe afleveringen meer uit in het Arrowverse.
Volgens The Hollywood Reporter laten nieuwe afleveringen lang op zich wachten. Pas in januari 2021 gaat er een nieuw seizoen van start. Maar dat is niet het enige, want sommige series moeten we nog veel langer op wachten.

Lees ook: Arrowverse-seizoenen ronden op deze data af

Nieuwe seizoenen
The Flash en Batwoman gaan in januari 2021 van start. Daarnaast wordt Superman and Lois rond die tijd ook uitgezonden, tegelijk met The Flash. De serie Supergirl gaat pas na de eerste helft van die seizoenen van start en begint in de loop van de lente. Dat komt omdat de hoofdrolspeelster op zwangerschapsverlof is. Verder laat Legends of Tomorrow ook tot die tijd op zich wachten - ergens tussen maart en juni 2021 dus.

Lees ook: Gaat 'The Flash' straks toch verder na seizoen 7?

De serie Green Arrow and the Canaries ontbreekt helaas nog in het schema van The CW. Het zou kunnen dat die serie er nog komt, maar er is nog altijd geen nieuw seizoen besteld. Van The CW weten we dat dit ervan af gaat hangen hoe het gesteld is met de pilot.

Bron: THR

Lees meer over: Arrowverse, The CW, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Superman and Lois, Green Arrow and the Canaries

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws