'Star Trek: Picard' krijgt opwindend tweede seizoen

Star Trek: Picard krijgt opwindend tweede seizoen

Dat belooft wat heel moois voor het tweede seizoen van de CBS-serie!

Jim Pedd, 18 mei 2020 om 06:00

Acteur Patrick Stewart hint weer naar wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen van Star Trek: Picard. De serie krijgt een tweede seizoen op CBS All Access en Amazon Prime Video.
Tijdens een interview vertelde Stewart wat we mogen verwachten. "Het seizoen komt langzaamaan bij elkaar. Maar door hoe we nu leven, is er natuurlijk geen writers room. Iedereen zit wel druk te schrijven en houdt me op de hoogte van de ontwikkelingen. We videobellen ook veel."

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt meer helden terug naar tweede seizoen

Opwindend seizoen
"Er zijn behoorlijk opwindende gebeurtenissen die je te wachten staan in het tweede seizoen. Ik kijk er heel erg naar uit, omdat het echt beter wordt dan het eerste seizoen. We gaan niet alles opnieuw doen wat we al gedaan hebben. Het wordt buitengewoon. Ik kijk er echt heel erg naar uit."

Lees ook: William Riker terug voor meer 'Star Trek'?

Wat het nieuwe seizoen van de serie zal gaan brengen is niet bekend. Wel weten we van de verhalen die Stewart eerder al vertelde, dat we veel nieuwe en leuke ontwikkelingen kunnen verwachten. Er komen meer oude bekenden terug, waarmee de serie vooral een nostalgisch avontuur blijft.

Bron: goldderby

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Stewart, CBS All Access

Populair nieuws