Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?

Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?

Zou de acteur straks te zien kunnen zijn in de Star Wars-serie van Disney+?

Jim Pedd, 19 mei 2020 om 06:00

Rogue One-schrijver Gary Whitta doet zijn stinkende best om Danny Trejo een rol te geven in The Mandalorian. Dat belooft de schrijver nadat Trejo daarom vroeg toen de twee samenwerkten aan de talkshow Animal Talking, die geheel gemaakt is binnen Nintendo-game Animal Crossing: New Horizons.
Trejo wil graag te zien zijn in de serie. Het zou hem heel tof lijken om een rol te krijgen in de serie, waarop Whitta grapte dat hij hem misschien wel een rol kon bezorgen in toekomstige afleveringen. Hij zou The Mexalorian kunnen spelen.

Lees ook: Deze 'Star Wars'-superschurk zou straks zijn live-action debuut maken

The Mandalorian
De live-action Star Wars-serie speelt zich af in de Outer Rim, een regio van de republiek waar nauwelijks macht was. Daar werd de boel beheerst door criminelen en misdadigers, en konden premiejager goed hun werk doen zonder dat er problemen waren voor hen met de handhavers.

Lees ook: Krijgt Boba Fett (Star Wars) een eigen serie op Disney+?

In de serie volgen we premiejager Din Djarin, die bij een nieuwe opdracht een Baby Yoda van vijftig jaar oud tegenkomt. Hij moet het kind zien te beschermen. Straks dus misschien wel met hulp van Danny Trejo.

Bron: Twitch

Lees meer over: The Mandalorian, Danny Trejo, Gary Whitta, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws