search

Ons nieuws van dinsdag 19 mei 2020

'Defending Jacob' zou eigenlijk helemaal geen serie worden
Series / Nieuws

'Defending Jacob' zou eigenlijk helemaal geen serie worden

De makers hebben aangegeven dat ze eigenlijk als film moest gaan verschijnen...

Geoffrey Ketels
De nieuwe miniserie Defending Jacob welke is verschenen op Apple TV+ is een groot succes. Nu hebben de makers echter een opvallende bekendmaking gedaan.

In een recent interview welke werd gegeven door Mark Bomback (de maker van de serie Defending Jacob) aan Deadline heeft hij laten optekenen dat er door hem en zijn collega's bepaalde keuzes moesten worden gemaakt. Eén van deze keuzes had betrekking tot het format.

In het interview gaf Bomback aan dat het de bedoeling was om van Defending Jacob een film te maken en dus geen (mini)serie. Echter, toen hij zich wat meer had verdiept in het verhaal en de mogelijkheden die deze met zich mee zou gaan brengen leek een miniserie hem toch de beste keuze te zijn.

Gelijknamig boek uit 2012
Defending Jacob is gebaseerd op het gelijknamige boek welke verscheen in het jaar 2012. Het boek vertelde het verhaal over de moord op een student in zijn school. Het boek speelde zich af in een bescheiden dorpje in de Amerikaanse staat Massachusetts. De persoon die verdacht wordt van de moord is de zoon van een assistent-officier van justitie. Hij moet een keuze maken tussen zijn eed voor gerechtigheid en zijn eigen zoon.

Defending Jacob is een serie die bestaat uit zes delen en waarvan elke vrijdag een nieuwe aflevering op Apple TV+ verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste 2 afleveringen 'The Last Dance' staan nu op Netflix!
Series / Nieuws

Laatste 2 afleveringen 'The Last Dance' staan nu op Netflix!

Experts stellen dat de sportdocumentaire één van de beste is ooit gemaakt...

Geoffrey Ketels
Fans van Michael Jordan konden hun ogen niet geloven toen Neflix de eerste beelden de wereld instuurde van The Last Dance. Nu staan de laatste afleveringen van de docuserie alweer op de streamingdienst.

Heel wat absolute toppers van de Chicago Bulls lieten meteen aan Netflix weten hun medewerking voor de serie te willen verlenen. Het ging daarbij uiteraard in eerste instantie om Michael Jordan, maar ook andere bekende namen zoals Scottie Pippen en Dennis Rodman waren meteen gewonnen voor het idee. In totaal zorgde de medewerking van alle sterren er voor dat er zomaar even meer dan 500 uur aan nieuw beeldmateriaal voor handen was van het kampioensseizoen 1997-1998.

De beste sportdocuserie ooit gemaakt
Inmiddels vliegen de lovende kritieken de makers van de docuserie om de oren. Menig aantal critici hebben ze ondertussen zelfs de beste docuserie ooit gemaakt genoemd. Dat heel wat mensen erg positief zijn over de reeks is ook terug te zien in de scores op gespecialiseerde websites. Op IMDB bijvoorbeeld krijgt de docuserie momenteel een prachtige score van 9,4/10.

In ieder geval, heb je The Last Dance nog niet gezien en ben je een fan van basketbal en Michael Jordan? Dan kan je vanaf nu alle afleveringen na elkaar bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hit-comedy 'Breeders' met Martin Freeman (Sherlock) krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Hit-comedy 'Breeders' met Martin Freeman (Sherlock) krijgt tweede seizoen

De comedy-serie met Sherlock-acteur Freeman was afgelopen jaar een groot succes.

FX en Sky hebben aangekondigd dat de serie Breeders, van bedenkers Martin Freeman, Chris Addison en Simon Blackwell, een tweede seizoen krijgt.

In de comedy-serie zien we Freeman en Daisy Haggard (Episodes) als partners en ouders. Samen voeden ze twee kleine kinderen op, die worden gespeeld door George Wakeman en Jayda Eyles. Het eerste seizoen, waarin we ook Michael McKean (Better Call Saul) zagen, was een productie van John Oliver, Avalon Television en FX Productions.

Grote hit
De eerste aflevering van Breeders was op 2 maart te zien op FX en de volgende dag op Hulu. Het was direct een grote hit, dus er is vrij snel besloten tot een vervolgseizoen. De makers hebben laten weten bijzonder blij te zijn met het nieuws en het feit dat kijkers zo enthousiast hebben gereageerd op het eerste seizoen, zeker tijdens de huidige pandemie.

Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van Breeders kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is Bruce Wayne uit het Arrowverse!
Series / Foto's

Dit is Bruce Wayne uit het Arrowverse!

Helaas nog geen blik op Batman, maar wel de man die het masker draagt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds Batwoman te zien is op The CW, weten we niets over Batman en Bruce Wayne. We weten niet eens hoe Bruce eruit ziet. Maar wel dat hij spoorloos verdwenen is. Tot nu dan, want in de seizoensfinale kregen we eindelijk Bruce Wayne te zien.

Dat gebeurde wel op een wat opmerkelijke manier die verbonden is aan de schurk Hush. In aflevering drie, Down Down Down ontmoetten we Tommy Doyle. Een paar weken geleden was hij eindelijk te zien als de schurk Hush, een maniak met een door wenselen omhuld gezicht. Nu kreeg hij een nieuw gezicht.

Lees ook: 'Batwoman'-synopsis voor tweede seizoen hint naar komst Batman

Bruce Wayne
In de laatste momenten van de aflevering, geeft Alice Tommy een nieuw gezicht. Dat beloofde ze hem al langer en ze had hem ook beloofd dat dit gezicht zou helpen haar plannen te realiseren. Nadat ze het gezicht op het zijne genaaid had, herkende Tommy wie naar hem terugstaarde. Hij droeg het gezicht van Bruce Wayne, waardoor hij gemakkelijk de Wayne Tower binnen zou kunnen lopen en Kryptonite kon stelen.

Lees ook: Arrowverse crossover wordt dit jaar een stuk kleiner

Daarmee hebben we meteen een eerste blik op Bruce Wayne uit het Arrowverse te pakken! Hieronder te zien:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD' krijgt toch geen spin-off
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD' krijgt toch geen spin-off

Geloof de geruchten toch maar niet: Chloe Bennet weet er namelijk niets van.

Nee. Er komt geen spin-off van Agents of SHIELD. Actrice Chloe Bennet laat weten dat de geruchten dat zij een SWORD-serie mag leiden voor Disney+ niet kloppen.

Het gerucht gaat al enige tijd dat het personage van Bennet, Daisy Johnson, a.k.a. Quake, een langer leven beschoren is dan de serie waarin we haar leerden kennen. Maar dat is volgens Bennet helaas waarschijnlijk niet het geval.

Lees ook: Patton Oswalt terug in 'Agents of SHIELD'

Laatste seizoen
"Ik zou willen dat het klopte," aldus Bennet. Maar helaas: "maar ze kloppen niet. Ik heb er niks over gehoord, eigenlijk alleen hier op twitter." En dus is het zevende seizoen van Agents of SHIELD, dat binnen tien dagen debuteert op Disney+, het laatste waarin we haar te zien krijgen.

Lees ook: Trailer 'Agents of SHIELD' seizoen 7 met onverwachte Hydra wending!

Hierin reist Phil Coulson samen met zijn SHIELD-team terug naar 1931. Ze moeten daar HYDRA zien te redden, om ervoor te zorgen dat de toekomst gered wordt. Daarmee wordt het een gaaf seizoen, vooral ook omdat het een crossover krijgt met die andere ABC-serie die gemaakt werd door Marvel Television: Agent Carter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?

Zou de acteur straks te zien kunnen zijn in de Star Wars-serie van Disney+?

Rogue One-schrijver Gary Whitta doet zijn stinkende best om Danny Trejo een rol te geven in The Mandalorian. Dat belooft de schrijver nadat Trejo daarom vroeg toen de twee samenwerkten aan de talkshow Animal Talking, die geheel gemaakt is binnen Nintendo-game Animal Crossing: New Horizons.

Trejo wil graag te zien zijn in de serie. Het zou hem heel tof lijken om een rol te krijgen in de serie, waarop Whitta grapte dat hij hem misschien wel een rol kon bezorgen in toekomstige afleveringen. Hij zou The Mexalorian kunnen spelen.

Lees ook: Deze 'Star Wars'-superschurk zou straks zijn live-action debuut maken

The Mandalorian
De live-action Star Wars-serie speelt zich af in de Outer Rim, een regio van de republiek waar nauwelijks macht was. Daar werd de boel beheerst door criminelen en misdadigers, en konden premiejager goed hun werk doen zonder dat er problemen waren voor hen met de handhavers.

Lees ook: Krijgt Boba Fett (Star Wars) een eigen serie op Disney+?

In de serie volgen we premiejager Din Djarin, die bij een nieuwe opdracht een Baby Yoda van vijftig jaar oud tegenkomt. Hij moet het kind zien te beschermen. Straks dus misschien wel met hulp van Danny Trejo.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.