search
Onduidelijk wanneer 'Star Trek: Strange New Worlds' er komt
Series / Nieuws

Onduidelijk wanneer 'Star Trek: Strange New Worlds' er komt

Wanneer gaan de camera's rollen voor deze nieuwe live-action serie in de Star Trek-franchise?

Star Trek: Strange New Worlds belooft wat te worden. De serie brengt Spock, Pike en Number One terug. Fans van de Star Trek-franchise waren dan ook erg blij. Al helemaal toen ze hoorden dat de serie minder focus zou leggen op overkoepelende verhalen.

Maar wanneer gaat de productie eigenlijk van start? Dat weet nog niemand. Producent Akiva Goldsman, die de serie mag ontwikkelen voor streamingdienst CBS All Access, stelt dat het nog niet zeker is wat de bedoeling gaat zijn qua productie. Wel wordt er gewerkt aan scenario's, zodat men als de wereld weer gaat draaien, snel van start kan.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds' wordt meer als de originele serie

Meer Star Trek dan ooit
Het zijn goede tijden om fan van Star Trek te zijn. Het eerste seizoen van Star Trek: Picard is net afgerond. Het derde seizoen van Star Trek: Discovery komt er verder met rasse schreden aan. En op dit moment wordt er ook gewerkt aan de spin-off Section 31, waarvan zodra het kan de pilot opgenomen wordt in Toronto.

En vanuit huis werken animatiespecialisten aan de komedie Star Trek: Lower Decks. Nu komt Star Trek: Strange New Worlds daar dus bij!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen